Az erotikus masszázs és a csúszkás masszázs

Az erotikus masszázs az csúszkás masszázs?

erotikus masszázs és csúszkás masszázsAz erotikus masszázs egyik válfaja az csúszkásmasszázs. Ennek lényege az, hogy a kényeztetés közben test a testtel érintkezik, és ezzel mintegy előjáték készítik fel a mind a lelket, mind a testet a későbbi gyönyörre. Az erotikus masszázs főként a kellemes simogató érintéssel megteremthető jó hangulat, kellemes közérzet stimulálására alapoz. Ilyenkor az ember elengedi magát, levetkőzi gátlásait és teljes mértékben átadja mindenét az élvezetnek, így megismerve saját magát és vágyait is. Ez a típusú erotikus masszázs azt hangsúlyozza, hogy a párok a lehető legtöbb módszert alkalmazza juttassák el a másikat az élvezet egy más dimenziójába. A testünk szinte egésze egy erogén zónákból álló csoda, amelyek csak akkor fedezhetők fel, ha megfelelően, például erotikus masszázs által feltérképezzük azt.

Speciális masszőr kell erotikus masszázs végzéséhez?

Egy szakmáját jól ismerő erotikus masszőr már rutinosan tudja, hogyan, milyen intenzitással kell egy test különböző pontjaihoz érni, hogy az megfelelő módon érzéki legyen. Azok az emberek próbálják ki az erotikus masszázs praktikáit, akik nem azonnal akarnak a csúcsra jutni, mert minél jobban húzzuk ezt a dolgot, ingereljük az érintések változatosságával a határokat annál nagyobb lesz a csúcson töltött pillanatok hatása. Az viszont biztos, ha valaki egyszer ráérez az ízére vagy az első alkalommal olyan élményeket tapasztalt meg, mint még eddig soha, az erotikus masszázs tud úgy hatni az emberre, mint a drog, csak azzal a különbséggel, hogy ez nem jár semmilyen veszéllyel és egészséget károsító hatással.

Az érzékiség minden emberbe ott rejtőzik, csak elő kell tudni csalogatni. Ehhez megfelelő lehet egy erotikus masszázs ami a feltétlen bizalmon és az érintések erejéből táplálkozik. A csúszkamasszázs tehát megnyugtatja a lelket és a testet, mely során olyan kapukat nyithat meg, amikről azelőtt nem is tudta a kliens, hogy léteznek. Az erotikus masszás és köztük ez csúszkásmasszázs is nem a nemi szervekre irányul, így nem szabad összekeverni a szexmasszázzsal. Aki nyitott az ilyesfajta élvezetek átélésére az mindenképp látogasson el egy ilyen szalonban és tapasztalja meg a gyönyört legfelsőbb szintjeit.

erotikus-masszazs-csuszkasmasszazs

Kinek szól az erotikus masszázs?

Bár az erotikus masszázs elsősorban a férfiak körében kedvelt, nyugodtan keresünk fel olyan helyeket ahol mindkét nem képviselőinek tudnak élvezetes perceket okozni.  A csúszkás masszázs is szigorú protokollt követve zajlik. Elsődként hason fekve egy lazító, teljes testre kiterjedő masszázzsal kezdődik, majd egy keleti erotikus masszázs technikát követve halad végig a kuncsaft erogén zónáin.

A hatásosság érdekében az ilyen szobákban hangulatos világítás és különböző állásba felhelyezett tükrök találhatók, a nagyobb hatás elérése érdekében. Igény szerint halk zene és aromaterápia is kérhető egy – egy erotikus masszázs közben. Azok akik vonakodnak ettől a fajta lazulási formától, azoknak is érdemes legalább egyszer kipróbálni, mert nem tudhatja mit veszt azzal, hogy az egész életében feltáratlan erogén zónái miatt mennyi gyönyörtől és felejthetetlen pillanattól esik el. Tehát ha csak egy alkalomra is, de vetkőzze le mindenki a benne lakozó gátlásokat és menjen el egy szalonba ahol az erotikus masszázs elérhető és megfelelő szakemberekből álló számára szimpatikus masszőrt  választhat.

Végül a csúszkamasszázs egy teljes testet érintő, bőr – a bőrrel érintkező, kéjes mozdulatokkal tarkított, valóban izgatólag ható erotikus masszázs, mely által nyújtott élményt minden ember megérdemel.