Erotikus masszázs, ahogy a nők szeretik

Erotikus masszázs nőknek

női erotikus masszázsAz erotikus masszázs szólhat nőknek és férfiaknak is. Amikor a férfi kapja a kényeztető masszázst, azt lingam masszázsnak nevezzük, és amikor a nő részesül gyönyörökben azt eszo vagy yoni masszázsnak hívjuk. Egy kapcsolaton belül nagyon fontos, hogy egyensúly legyen, fontos, hogy mindkét fél adjon és kapjon is, ne legyen az, hogy csak egy valaki részesül kényeztetésben. Mindkét nem képviselőjének ugyanúgy szüksége van arra, hogy kapjon, hogy kicsit ki legyen szolgálva, és arra is, hogy adjon, hogy megtapasztalja, milyen erőkkel tud hatni a másikra. Az érintés nagyon fontos szerepet tölt be a szeretet kimutatásában, éreztetésében, akaratunk ellenére, nem tudatosan is energiát adhatunk így a másiknak. Az erotikus masszázs segítségével a párok jobban megismerhetik egymást és saját magukat is. Az erotikus masszázs módszere minden párkapcsolatba ajánlott. Régi párkapcsolatok esetében segíthet kicsit feldobni, megrázni a szexuális életet, egy újabb kapcsolatnál pedig segíthet elmélyíteni a bizalmat.

Miért fontos az erotikus masszázs a női léleknek?

A női lélek bonyolult, sok területen sokkal másként működik, mint a férfi lélek, de mégis mindkettőnek szüksége van az erotikus masszázs által nyújtott kényeztetésre. Az erotikus masszázs módszerével nem csak testünk, de lelkünk is kap.

Nagyon sok nő küzd gátlásaival, nagyon sokan nem merik, vagy nem tudják elengedni magukat szexuális téren. Olyan, mintha blokkolva lennének, ez van, amikor tudatosul, van, amikor nem. Sok nőbe hibásan beletáplálódik még a régi, hagyományosan visel női szerep feladatköre, ami lényegében abban teljesedik ki, hogy a nő a férfi tökéletes háttér országa legyen. Mindenben a férfit kell követni, őt kell segíteni. A női akarat régen nem igazán számított. Sok nőben ez még rejtetten ott van, sok nő nem meri, vagy nem tudja kinyilvánítani szexuális vágyait, és ezzel saját magát nyomja el. Az erotikus masszázs épes ebben segíteni. A masszázs során a nő kerül előtérbe, maga lesz a vágy, olyan direkt helyzetbe kerül, amikor kénytelen kimutatni, felfedezni és kinyilvánítani, mi mit generál benne. Természetesen ezt a direkt helyzetet nem szabad erőltetni, ha valaki nem szeretne ebben részt venni, akkor nem kell erőltetni, ha kényszerrel, vagy erőteljes lelki ráhatással kényszerítünk, bele valakit ebbe a helyzetbe azzal többet árthatunk, mint használhatunk. Az erotikus masszázs során az egész test masszírozásra kerül, minden porcikát érintünk, mindig a kevésbé érzékeny területektől haladunk az érzékenyebbek felé, és a masszírozás végére hagyjuk a nemi szerveket s azok környékét, ez a sorrend nagyon fontos, ez adja a masszázs lényegét, a fokozatosságot. Az erotikus masszázs célja elsősorban a vágyak felfedezése, felébresztése, és az orgazmus szerzés csak egy másodlagos szempont, a hangsúly nem arra helyeződik ki.

Erotikus masszázs a másik oldalról

erotikus masszázsNagyon fontos, hogy mindkét fél, mindkét szerepben kipróbálhassa magát. A nőnek nem csak az kell, hogy saját vágyaival tisztába kerüljön az erotikus masszázs segítségével, hanem az is, hogy kipróbálhassa magát az irányító szerepében. A kettő együtt alkot egy egészet, az, ahogy látjuk, hogy partnerünknek milyen csodás élményt tudunk okozni, ugyanannyit dobhat önértékelésünkön, mintha saját magunkon tapasztaljuk az erotikus masszázs kényeztetését.