A legjobb erotikus masszázs

Az erotikus masszázs lényege

Az erotikus masszázs a vágyak felkeltésére, azok felfedezésére szolgál. Egy izgalmas erotikus utazás. A masszázsnak nem az orgazmus elérése a célja. A módszere a tantra elveihez hasonló, lassú, minél jobban elhúzott kibontakozás. A masszázs során az egész testet át kell masszírozni, a testrészek masszírozási sorrendje kötött. A legkevésbé érzékeny területektől fokozatosan kell haladni az érzékenyebbek felé, majd a végére kell hagyni a nemi szerveket és azok környékét. Azért kötött a masszírozás sorrendje, mert ez adja a fokozatosságot. Ha ez felborul, az erotikus masszázs lényege veszik el. Az, hogy milyen mozdulatokkal, milyen technikákkal masszírozunk teljes mértékben szabadon választott. Bármilyen technikát használhatunk. A masszázs lényege, hogy mindkét fél élvezze.

A jó erotikus masszázs titka

erotikus masszázs budapestenAz igazán jó masszázs titka a masszőr. A szalonunkban dolgozó lányok mindannyian szeretik amit csinálnak, ezért is tudnak minőségi szolgáltatást nyújtani. Minden mozdulatukban a vendéghez igazodnak, az Ő ritmusát veszik fel. Az erotikus masszázs akkor a legélvezetesebb, ha a mozdulatok folyamatosak, nincsenek közöttük kihagyások. Ehhez az kell, hogy a masszőr gondolatban mindig egy lépéssel előrébb legyen, kell, hogy tudatosan masszírozzon. Nagyon fontos, hogy a masszőr kezei ápoltak legyenek, a nagy körmök mindenképpen mellőzendőek! Szalonunkban minden részletre figyelünk! Az erotikus masszázs célja, ahogy azt már fentebb is említettük a vágyak felkeltése, azok felfedezése. A masszázs során a masszőrnek minden pillanatban figyelnie kell a masszírozottra, hogy mire, hogyan és mivel reagál.

Az erotikus masszázs eszközei

Ha otthonunkban akarjuk kipróbálni az erotikus masszázs élményét, pár dolgot érdemes beszereznünk. A masszázshoz elengedhetetlen a masszázsolaj. Ezt különböző illatokkal vásárolhatjuk meg, olyat válasszunk, amivel kedvesünknek kedvezünk. Az olaj megkönnyíti a masszírozást, de nagyon figyeljünk arra, hogy optimális mennyiséget használjunk. A masszázshoz mindenképpen készítsünk be törülközőket, már csak az olaj miatt is. Teremtsünk varázslatos hangulatot a szobába, hangulatvilágítás, illatos gyertyák, figyeljünk ezekre az apró részletekre, hiszen fokozzák az élményt.

Az erotikus masszázs különleges alkalom, ahhoz, hogy ezt teljesen át tudjuk élni, van pár dolog, amire érdemes odafigyelni. A masszázs során az egész testet körbejárjuk, ezért is jobb, ha a masszázsra fürdés után kerítünk sort.  A masszőrnek is nagyobb élmény egy ápolt, tiszta testet masszírozni. Ahhoz, hogy teljesen el tudjuk engedni magunkat tudatilag is el kell lazulnunk, ki kell kapcsolni a terhelő, feszültség keltő gondolatokat. Csak ekkor tudjuk majd igazán élvezni az erotikus masszázs élményét. Viseljünk diszkrét, de vágykeltő fehérneműt. A túlságosan konkrét darabokat inkább mellőzzük, mivel a cél a lassú kibontakozás, ehhez egy visszafogott fehérnemű sokkal jobban passzol. Kísérletezzünk bátran, nincs olyan, amit nem szabadna, az a lényeg, hogy partnerünk és mi is élvezzük, amit csinálunk. Nagyon fontos, hogy mi sugárzik ki belőlünk, hiszen partnerünk ezt fogja átvenni. Bízzunk magunkban és higgyük el, hogy kívánatosak vagyunk és képesek vagyunk elkápráztatni partnerünket.

Az erotikus masszázs élménye egyaránt tesz jót a testnek és a léleknek, pozitív hatásait hosszasan sorolhatnánk. Ha kíváncsi erre az élményre, de még nem volt lehetősége kipróbálni, keressen minket bizalommal. Szalonunkban profi masszőrök, igényes környezetben tudják bevezetni az erotikus masszázs világába.