Milyen az igazán jó erotikus masszázs?

Az igazán jó erotikus masszázs

A jó erotikus masszázs olyan élmény, amely elrepíti élvezőjét. Az erotikus masszázs lényege a vágyak felfedezésében, a vágyak gerjesztésében van. Sajnos, főleg egy idő után hajlamosak vagyunk szexuális életünket a monotonitással megpecsételni. Belefáradunk a mindennapokba, a sok stresszbe, a megoldásra váró problémákra. Az általános lehangoltság, fáradtság pedig nemi életünkön is nyomot hagy. Az erotikus masszázs tökéletes módszer arra, hogy a kihunyó vágyakat felébresszük.

Az erotikus masszázs során nem csak a nemi szervek kerülnek középpontba. A masszázs bevezető mozdulatai a legkevésbé érzékeny területeket célozzák meg. A masszázs lényegét a fokozatosság adja. Ezt mindenképpen be kell tartani. A masszírozásnál a legkevésbé érzékeny testrészektől fokozatosan kell haladni az érzékenyebb testrészek felé és a masszázs végére kell csak a hagyni a legérzékenyebb részeket, a nemi szerveket és azok környékét. A masszázs közben vissza – vissza térhetünk már átmasszírozott testrészekhez, lényegében visszafelé ugorhatunk, de előre nem. Ha a fokozatosság elveszik, elveszik vele a masszázs lényege is. A masszázs során alkalmazott mozdulatokkal azonban szabadon kísérletezhetünk. Próbáljuk meg az erotikus masszázs élményét minél jobban elhúzni, minél jobban kiélvezni minden pillanatát.

Erotikus masszázs és a masszőr

lingam masszázs budapestenAz erotikus masszázs élménye leginkább attól függ, hogy milyen a masszőr. Szalonunkban, masszőreink mielőtt munkába állnak képzésben részesülnek, és a képzést vizsgával zárják. A lányok képzettek, alázatosak és gyönyörűek. Ez az a munka, amelyet alázat nélkül nem lehet csinálni. Az erotikus masszázs akkor lehet igazán felejthetetlen élmény, ha a masszőr rá tud hangolódni a vendégre. A masszőrnek minden pillanatban figyelni kell a masszírozott reakcióit, eddig ismeretlen érzékeny pontok felfedezése külön örömforrás lehet. A masszőrnek ezen felül gondolatban mindig egy lépéssel előrébb kell járnia. Fontos, hogy a masszázs élménye folyamatos legyen, a folyamatosság kulcsa pedig a mozdulatok folyamatossága. Gyakorlott masszőreink rutinosak! Mozdulataik gyengédek, de mégis határozottak.

Az erotikus masszázs kiegészítői

Az erotikus masszázs sokféle kiegészítővel színesíthető élmény. Bármilyen különkérése van, azt mindig a kiválasztott masszőrrel kell megbeszélnie. Szalonunkban a diszkréciót tartjuk az egyik legfontosabb szempontnak. Ezt a szempontot a szalon kialakításánál is figyelembe vettük és úgy került felosztásra az épület, hogy a vendégek véletlenül se találkozhassanak egymással. Masszőreink beosztása is olyan, hogy a kuncsaftok ne fussanak össze. Mindegyik masszőrünknek van saját száma, így az ügyfél csak vele tartja a kapcsolatot, csak vele találkozik. Bármilyen kérdése merül fel, akár árainkkal, akár szolgáltatásinkkal kapcsolatban érdeklődjön bátran a weboldalunkon megadott telefonszámon keresztül.

A masszázs kiegészítői közül fontos szerepe van a masszázs olajnak. Az olajból vehetünk illatosat, bizonyos illatoknak vágykeltő, vágygerjesztő hatásuk van. Masszőreink esztétikus fehérneműt viselnek az erotikus masszázs során. Olyan részletekre is figyelmet fordítunk, mint például az, hogy ne legyen nagy a masszőr körme. A nagy körömmel könnyen fel lehet sérteni a vendég bőrét, vagy elég, ha csak kellemetlen érzést nyújt. Ez a pillanatnyi kellemetlenség pont elég lehet ahhoz, hogy kizökkentse a vendéget az erotikus masszázs világából.