A vágyak iskolája – erotikus masszázs

Miért is fontos az erotikus masszázs?

erotikus-masszazsÉletünk intim része, az erotika világa az, ahol a leginkább kiteljesedhetünk, ennek pedig része az erotikus masszázs. Életünknek ebben a szegmensében nem kell, hogy gátlásaink legyenek, nem kell, hogy szégyenlősek legyünk, csak a vágyakra és ösztönökre kell hallgatnunk. Ez szépen hangzik, de hány embernek ez nehezen megy! Nagyon sokan küzdenek gátlásokkal, nagyon sokan hordozunk magunkban olyan feszültségeket, amiket nem tudunk feloldani, mind lelki mind szexuális téren. A lelki és szexuális feszültségek feloldása között általában párhuzam van, általában az egyik generálja a másikat. De nem szabad megijednünk és mégannyira sem szabad bezárkóznunk, ezek a problémák ugyanis orvosolhatók. A lelki fezsültség legjobb feloldása, ha elfogadjuk a problémát, ki merjük mondani és szembe merünk vele nézni, a szexuális zavarok feloldásához nagyon jó módszer az erotikus masszázs. A szexuális problémáinkat csakúgy, mint a lelkieket először be kell ismernünk, amíg tagadjuk, addig nem tudunk majd előrébb lépni. Be kell ismernünk magunknak a nehézségeinket. Férfiaknál és nőknél általában más jellegű gátlások szoktak kialakulni, más típusú problémákkal kell szembe néznie a két nem képviselőinek, de az erotikus masszázs mindkét fél problémáin tud segíteni.

Hogyan segít az erotikus masszázs a férfinak

A férfiak szexuális problémái teljesen más jellegűek, mint a nőké, ez nyilvánvalóan adódik egyrészt a testi felépítés különbségeiből és a férfi, női szerephez társult belső beidegződésekkel. A férfiaknak a szex a legjobb feszültségfeloldó módszer, ezzel nincs is semmi baj, amíg nem lépünk át szélsőséges határokat. Az erotikus masszázs meg tudja tanítani a férfiaknak, hogy hogyan lehet más oldalról megközelíteni a szexuális együttléteket. A szexuális együttlétek más oldalát mutatja meg. Ha még a háttérben meghúzódó lelki megközelítésnél maradunk kicsit nagyon fontos megemlíteni, azt, hogy mennyire fontos, hogy egy férfi teret tudjon adni partnerének. Az erotikus masszázs viszonylatában nem hiába van külön a joni és a lingam masszázs. A joni esetében a nő kapja a masszírozást, a lingamnál pedig a férfi, így az erotikus masszázs kölcsönösséget tanít a pároknak. A férfiaktól elvárjuk, hogy határozottak legyenek és önállóak, sokszor ez túlzásokba megy át és a férfi nem tud leengedni. A lingam masszázzsal a szerepek kicsit felcserélődnek. Ha az erotikus masszázs gyakorlatibb segítségnyújtásait nézzük, akkor a korai magömlés problémáját érdemes kiemelni. Ezzel nagyon sok férfi küzd. Az erotikus masszázs lényege minél lassabb és minél intenzívebb vágy kiteljesedése. A masszázs során mielőtt a férfi eljut, a végső orgazmusig előtte több orgazmus közeli élményt kell átélnie, nem szabad engedni, hogy partnerünk a masszázs elején elélvezzen.

Erotikus masszázs nőknek

erotikus-masszazsSok nő, sokkal nehezebben hangolódik rá az intim együttlétek meghitt hangulatára, mint a férfiak. A női orgazmus nagyobb részben agyban dől el, egy nő akkor tudja igazán élvezni a szexet, ha ki tudja kapcsolni az agyát és csak az érintésre koncentrál. Ehhez viszont kell egy figyelmes partner, aki igazán törődik velünk. Az erotikus masszázs a női oldal képviselőinek leginkább azt tudja tanítani, hogy merjenek vágyni, merjék szabadon áramoltatni ösztöneiket, vágyaikat és merjék ezt ki is mutatni. Sok nőnek meg kell tanulni bízni a másikban. Nagyon sok nőben mély gátlások gyökereznek, ezek fokozatos feloldásához jó módszer az erotikus masszázs. Az erotikus masszázs a feleknek külön-külön és a párnak egységesen is sokat segíthet.