A masszázs világa – erotikus masszázs

Profi erotikus masszázs a legjobb csajoktól!

Az emberi kapcsolatok legintimebb aktusa az érintés. Az érintésnek sok fajtája van, és az érintés mélységének sok lépcsője is van, hol, mikor és hogyan érintünk mind más típusú szeretet és törődést fejeznek ki, de alapjuk mégis ugyanaz. Az érintést gyakorolni kell, az érintésnek hatalma van, energiát adunk vele, így segíthetünk. Ez nagyon sablonosan hangzik, de ha egy kicsit is bele gondolunk nem az, csak annyira elementáris dolognak tűnik, hogy sokszor hajlamosak vagyunk megfeledkezni róla. A masszázs világának alapja az érintés, legyen szó a masszázs bármelyik formájáról; erotikus masszázs, svéd masszázs, láva köves masszázs…

Az érintés az erotikus masszázs során

erotikus masszázsHa a masszázs szempontjából vizsgáljuk az érintést két elemről kell említést tenni. Az egyik az adó, a másik a befogadó. Az adónak tudnia kell kontrollálni érintését, ahhoz, hogy a masszázs kellemes legyen, gondolatban egy lépéssel előrébb kell járnia, le kell forgatnia, hogy melyik mozdulatot melyik után akarja alkalmazni, milyen mozdulatokat akar a különböző testrészekhez. Más jellegűnek kell lennie akár ugyanannak a mozdulatnak egy frissítő masszázsnál és az erotikus masszázs alkalmazásánál. A befogadónak nyitottnak kell lennie az élményre, kell, hogy át tudja magát adni, alá tudja magát rendelni a masszőrnek. Ahhoz, hogy a masszázs jó legyen, fenn kell állnia ennek a különös harmóniának. A masszázst nem csak profi masszőrök végezhetik, sőt például az erotikus masszázs esetében különösen fontos, hogy a masszázst otthon is gyakoroljuk, ez akármelyik masszázsra igaz lehet, de az erotikus masszázs esetében a legfontosabb, az erotikus masszázs, több mint masszázs, olyan élményt ad a párkapcsolatban lévőknek, amely mélyítheti, és előbbre viheti a kapcsolatokat. Amikor szükségünk van a masszázsra, mert fájdalom vagy kimerültség gyötör akkor talán jobb, ha profi szakember kezei alá fekszünk.

A erotikus masszázs fajtái

A masszázsok nagyon sokfélék lehetnek, a különböző kultúrákban egymástól függetlenül alakultak ki a sok szempontból egyébként hasonló masszírozási technikák. A masszázs szó eredetét nehéz kideríteni, több kultúrában is van megfelelője. A masszázs kialakulását a gyógyítás generálta, akármelyik kultúrát vennénk figyelembe, mindegyiknél megtalálható a masszázs őse. A különböző masszázsfajták körül az erotikus masszázs az, aminek a legnehezebb levezetni eredetét, hiszen már csak jellegéből fakadóan is ezt övezi a legtöbb tisztázatlan tényező. Az erotikus masszázs ősének a tantra tekinthető, a tantra elve köszön vissza az erotikus masszázs technikájánál is, habár jellege más.

erotikus masszázsAz erotikus masszázs esetében két típusról beszélhetünk külön a lingam masszázsról és az eszo masszázsról, a kettő közötti különbséget az adja, hogy a lingam esetében a férfi, az eszo esetében pedig a nő kapja a kényeztetést.

Az erotikus masszázs nem keverendő össze egyéb intim masszírozási technikákkal, több intim jellegű masszírozási technika is létezik, így az erotikus masszázs csak az egyik. A szex masszázst külön szokták említeni, ez csak a nemi szervekre koncentrál, míg az erotikus masszázs esetében az egész test masszírozásra kerül.

A masszázsokra is igaz, hogy mindig van egy uralkodó divathullám, mindig van egy masszázs típus ami jobban a köztudatba kerül és így kapósabbá válik, de nem szabad csak ezeknél leakadni. Próbáljunk ki minél több típust, hiszen mindegyik más élményt nyújt. Sok igényesen kialakított szalon van, ahol a frissítő masszázstól kezdve az erotikus masszázs gyakorlatáig bármit kipróbálhatunk.