Erotikus masszázs és lingam masszázs szolgáltatások

Erotikus masszázs szalon

Szalonunkban ügyfeleink nyugodt és igényesen kialakított közegben élvezhetik az erotikus masszázs által nyújtott különleges élményt. A szalon stílusának megtervezésekor első sorban indonéz és japán motívumokat alkalmaztunk, és ezeket fűszereztük egy kis afrikai hangulattal. A végeredmény önmagáért beszél, az érdeklődők számára feltöltöttünk pár képet honlapunkra, így bárki belepillanthat a masszázs stílusvilágába. Vendégeink csak a kiválasztott masszőrrel találkoznak, ezt a hely kialakítása is biztosítja, és masszőreink profi szervezése is. Nálunk az ügyfél az első, a diszkréció garantált szalonunkban. Vendégeink számára fürdőhelységet is alakítottunk ki, használata masszázs előtt és masszázs után is ajánlott. A fürdőhelységet minden vendég után fertőtlenítjük, a masszázstermekben pedig mindig friss lepedő várja a vendégeket. Nálunk ezek a higiéniai szempontok evidenciák.

Lingam masszázs profi masszőröktől

erotikus masszázs eszo és lingam budapestenA lingam masszázs élménye nem csak a precízen és igényesen kialakított közeg miatt lesz különleges. A nálunk dolgozó lányok mind profi, képzett masszőrök, mindegyikük sikeres vizsga után állt munkába. Ahogy már fentebb említettük vendégeink csak a kiválasztott masszőrrel találkoznak. A lányokról weboldalunkon többigényesen elkészített képet is találhatnak. Mindegyikük telefonszáma megtalálható a kép alatt így vendégeinknek nemhogy találkozniuk nem kell másokkal még csak beszélniük sem. A lingam masszázs nyolcvan perces programot jelent, ez teljes testre kiterjedő, mindenben az egyéni igényekhez igazított masszázs. Részletesebb információkért keressen minket a weboldalunkon található telefonszámon.

Az erotikus masszázs világa

Az erotikus masszázst egymás mellett több kultúrában is alkalmazták, egymástól teljesen függetlenül.  Az masszázs módszerét, azonban mégis a legtöbben a tantra masszázshoz vezetik vissza. A masszázs és az erotikus masszázs nem ugyanaz, ha valaki kicsit jobban belemélyed a témával kapcsolatos írásokba, rögtön megérti miért. A masszázs gyógyító jellegű, vagy az egész testen gyakorolják, vagy csak a fájdalomtól gyötört testrészeken. Az erotikus masszázs mozdulatai nem olyan karakteresek, mivel nem a fájdalom kimasszírozása a lényeg, hanem az ingerlés.

Az erotikus masszázsnak több típusa van, attól függően, hogy ki részesül a kényeztetésben. Amikor a férfi kapja a masszázst, az a lingam masszázs, amikor a nő, az pedig az eszo vagy más néven a joni masszázs. A masszázs nem alkalmaz szigorúan kötött elemeket, egyetlen tényezőre kell nagyon szigorúan figyelni, ez pedig a masszírozott testrészek sorrendje. A sorrend adja a masszázs fokozatosságát, a fokozatosság pedig a masszázs lényegét. Ezzel keltjük egyre intenzívebben életre a vágyakat, ha ezt nem tartjuk be a masszázs lényege veszik el. A masszázs során alkalmazott módszerekkel, mozdulatokkal azonban szabadon kísérletezhetünk. Mindenki elengedheti magát és bátran hagyatkozhat ösztöneire. Az erotikus masszázs esetében nem az orgazmus elérése a lényeg, a hangsúly a vágyak felkeltésén van. Ez a módszer tökéletes eszköz arra, hogy felfedezzük a bennünk szunnyadó elemi ösztönöket. Bármilyen kérdése merül fel árainkkal, vagy magával a lingam masszázzsal kapcsolatban keressen minket bizalommal a weboldalunkon megadott elérhetőségeken keresztül.