Erotikus Masszázs

Az erotikus masszázs napjainkban egyre elterjedtebb formája az érzékiségnek. A férfiak többsége vágyik az érzékiségre és ezt sok esetben nem kapja meg otthon.
Az erotikus masszás nem szex és nem is szexuális szolgáltatás. A jó erotikus masszázs egy olyan élmény, melyet mindenkinek át kéne élnie legalább egyszer élete során.
A finom érintések, a gyengéd mozdulatok és a túlfűtött erotika egy olyan varázslatos egyveleget szolgáltatnak mely tökéletesen ki tudja kapcsolni még a legfeszültebb férfit is.
Ennél jobb stressz oldást még nem találtak fel, mióta világ a világ.
Egy szakszerű erotikus masszázs után az ember napokig kipihentebbnek, nyugodtabbnak érzi magát és sokkal jobban tud összpontosítani a napi dolgaira.
Mindemellett jó hatással van a szexuális étvágyra, a teljesítőképességre, a libidóra és nem utolsó sorban az erotikus masszázs a korai magömlés egyik leghatékonyabb orvoslása.
Hát kell ennél több?
Szeirntünk nem.

Kedvet kapott az erotikus masszázs élményéhez?

Nincs más dolga, csak válasza ki masszőzeink közül a legszebbet és tárcsázza a neve mellett szereplő számot.
Egy gyors időpont egyeztetés után már csak el kell látogatnia hozzánk és megtapasztalhatja miről is van szó…

Szakszerű erotikus masszázs?

erotikus masszázsIgen! Fontos viszont megjegyezni, hogy egy kis hátsimogatás és némi “kézimunka” nagyon távol áll a szakszerű erotikus masszázstól.
Ezért kell jól meggondolni, hogy az ember hova is megy, ha erotikus masszázsra vágyik.
Privát lakásokon dolgozó, sok mindenre elszánt hölgyek is okozhatnak kellemes élményeket, de az koránt sem biztos, hogy egybevág a szakszerű erotikus massázs fogalmával, sőt… sokszor inkább egészen más fogalmakkal vág egybe…
Ezért ajánlott olyan helyet felkeresni, ahol szakképzett lányok, színvonalas körülmények, diszkréció, biztonság és nyugalom fogadja az embert, meglepetések helyett.
Mi igyekszünk maximálisan eleget tenni a fentieknek.
Szalonunk összes masszőze komoly képzésen, majd vizsgán esik át, mielőtt munkába áll. Szaktudásukról oklevél a bizonyíték.
Stúdiónk berendezése és hangulata a teljes ellazulást szolgálja, ezzel is segítve a kikapcsolódást.
Nálunk a érkezés pillanatától a távozásig, minden csak Önről szól, célunk, hogy az ajtónkon csak elégedett vendég lépjen ki.

Ha felkeltettük érdeklődését, ne habozzon, hívjon minket MOST!

Masszázs vagy erotikus masszázs?

erotikus-masszazs-budapestMindkettő! Természetesen van massázs erotika nélkül is, és persze erotika is van masszázs nélkül. Szerintünk viszont erotikus masszázs nincs masszázs nélkül.
Ez alatt azt értjük, hogy nem lehet teljes és igazi az erotikus masszázs, ha az nem tartalmaz egy szakszerű, erőteljes, egész testre kiterjedő masszázs kezelést.
Lehet ugyan simogatni, felizgatni egy férfit masszázs nélkül is… nincs is azzal semmi gond. De azt ne nevezzük erotikus masszázsnak, mert nem az.

Ha Önnek fontos a szakszerűség és az, hogy hozzá értő kezek masszírozzák talpától a tenyeréig…
Ha szeretné, hogy izmai fellazuljanak, testét könnyebbenk és mozgékonyabnak érezze napkon keresztül…
És ha arra vágyik, hogy mindezt ne egy szőrős férfi masszőr karjai közt élje át, hanem némi érzékiség is legyen benne…
Akkor Ön erotikus masszázst keres… és örömmel jelentem, jó helyen jár!

Nézzen körül galériánkban, keresse meg az Ön számára idális masszőzt, jelentkezzen be és amit kap az a legprofibb erotikus masszázs lesz!!!