Erotikus masszázs – az eszo masszázstól a lingam masszázsig

Testi és lelki örömök – az erotikus masszázs

Az erotikus masszázs hagyománya régre vezethető vissza. A legtöbbször nők végzik, de sok esetben férfiak is vállalják. A lehetőségek száma szinte végtelen, ha erotikus masszázsról van szó. Nem véletlen, hogy ennyire népszerű, hiszen a testi örömök feltöltődést nyújtanak és kielégítik a testet és a lelket egyaránt. Ha valakinek hiányos a szexuális élete, vagy esetleg szeret kipróbálni új dolgokat a szexualitásban, akkor remek lehetőség az erotikus masszázs. Némi gyakorlással otthon is végezhető.

Erotikus masszázs: kényeztetés a testnek és a léleknek

lingam masszázs budapestA jó erotikus masszázs több mindent ötvöz magában: egyrészt egy kiváló masszázst, másrészt pedig szexuális örömszerzést. Természetesen nem a hagyományos értelembe vett szexről van itt szó, hanem a kényeztetésről, nemi aktus nélkül. Egyaránt fontos a masszázs része, vagyis egy lazító, vagy stresszoldó teljes test masszázs, melyben jó, ha a szolgáltatást végző egyben profi masszőr is. A folyamat során természetesen az erogén zónák kiemelt figyelmet kapnak. A többféle illó vagy masszázsolaj szintén fokozhatja a vágyat, és segítheti a kellemes ellazulás elérését. A meghitt, nyugodt környezet elengedhetetlen része a megfelelő eredmény elérésének. Az erotikus masszázs a legtöbb esetben az erre szakosodott szalonokban érhető el, de vannak nők vagy férfiak, akik egyénileg nyújtanak ilyen típusú szolgáltatást. Az erotikus masszázs mindig keresett volt, és az is marad. A vágyak ilyen jellegű kiélése elterjedt formája az örömszerzésnek. A szolgáltatások nagyon eltérőek lehetnek ezen a területen. Lehetséges, hogy nem profi masszőrök végzik, és a lényeg a szexuális örömszerzésen van. De vannak olyan profin képzett masszőrök is, akik a lehető legteljesebb élményt és kikapcsolódást tudják nyújtani a vendégeik számára. Ide tartozhat az eszo masszázs, amelynek lényege az elnyújtott orgazmus elérése. Ezt a speciális technikát nem minden masszőr tudja alkalmazni. A speciális fogások, és technikák közé tartozik még a lingam masszázs, a férfiak speciális masszírozása, mely során a vendég egy hosszas erotikus élvezetet élhet át. Érdemes körülnézni, és részletesen tájékozódni a lehetőségekről. Fontos, hogy olyan masszőrt válasszunk, aki számunkra bizalomgerjesztő. Igényektől függően a helyszín kiválasztása is fontos lehet. A minél teljesebb élmény érdekében jó, ha kellemes, barátságos és tiszta környezet fogadja a vendéget. Természetesen ez a kritérium minden típusú masszázs esetén alapvetőnek számít. A higiénia és a diszkréció ebben az erotikus masszázs esetében talán még nagyobb súllyal nyom a latba.

Az erotikus masszázs – a változatos élvezet

Ha rászántuk magunkat és igénybe vesszük az erotikus masszázst, mint szolgáltatást, akkor élvezzük ki minél jobban a helyzetet, ne hezitáljunk, vagy szégyenkezzünk. Minél jobban át tudjuk adni magunkat az élménynek, annál kellemesebb lesz az számunkra. Ne feledjük azonban, hogy ez nem szex. A vendégekre is vonatkozik egy etikett, melyet érdemes betartani. Ezek közé tartozik, hogy tilos inzultálni a masszőrt. Az elnyújtott, és különleges élvezeteket adó erotikus masszázs egy párkapcsolatban is különleges élvezetet jelenthet mindkét fél számára. A fogások, és a másik élvezetének növelése színesebbé teheti a szexuális életet, és hozzájárulhat annak kiteljesítéséhez. Az erotikus masszázs növelheti a vágyat, és változatosabbá teheti a szexuális együttléteket, a szexuális fantáziák kiélésének is teret adhat.