Lingam masszázs és a yoni masszázs

A lingam masszázs és a yoni masszázs kapcsolata

A következőkbe a két nemi szervet érintő lingam masszázs és yoni masszázs kerül bemutatásra. Elsőként az úgynevezett lingam masszázs lényegével foglalkozunk. Ennek a szanszkrit névnek a magyar megfelelője a férfi nemi szerv, melynek izgató masszázsát takarja a bemutatni kívánt módszer. Lényegében ez a technika a Tantrából eredően kivételes gyönyörökig tudja repíteni az erősebb nem képviselőit. Ez az lingam masszázs egyfajta ESZO masszázs, vagyis elnyújtott orgazmuson alapuló technika, melynek lénye a hímvessző, a herék és a gát különleges ellazító mozdulatokkal való kényeztetése.

Az lingam masszázs során a férfinek semmi más dolga nincs, csak hanyatt feküdni és kényelmesen behajtani lábait, annak érdekében, hogy a masszőr könnyen tudjon rajta dolgozni. Ahhoz, hogy még tökéletesebb élvezetet kapjon a kliens, érdemes a mellbimbót, hasat és belső combtájékot is simogatni, óvatos kéjes mozdulatokkal nyomkodni.  A lingam masszázs elengedhetetlen kelléke az olaj, a bőr megfelelő csúszásának érdekében.

Mi a lingam masszázs célja

Lingam masszázsA lingam masszázs lényeg a fallosz masszírozása, amit először a hímvessző tövétől húzunk váltott kézzel a makkig, majd fordítva, miután jó párszor megismétlésre kerülnek ezek a mozdulatok, irány a makk, amit oly módon kell masszírozni, mintha csak citromot facsarnánk, de jóval lágyabb és selymesebb módon. A Tantra mozdulatok közben előfordulhat, hogy a férfi legnemesebb része egyszer megmerevedik, majd elernyed, és mindez ciklikusan változik. Ez a hiedelemmel ellentétben teljesen normális reakció, hisz ez kell a lingam masszázs megfelelő módszerénél ahhoz, hogy a férfi megtapasztalja mindkét állapot egekig emelő élvezetét. Azt is meg kell érezni, hogy mikor jut a férfi ejakuláció közeli állapotban, mert akkor, a késleltetés érdekébe ilyenkor hátra kell hajtani a falloszt mindaddig, míg újra ellazul és folytatható lesz a kényeztetés.

Tehát a partner, masszőr érzékenységére és nagy odafigyelésére is szükség van. Összefoglalva a lingam masszázs lényege nem az orgazmus elérése, hanem az, hogy ennek a módszernek köszönhetően a férfi képes legyen, olyan hosszan szeretkezni amilyen hosszan csak partnere kívánja, akár többszöri ondó nélküli orgazmussal tarkítva. Nem mellesleg ezt a masszázst alkalmazva további betegségek is kezelhetők. A másik erotikus masszázs a nőknél alkalmazott yoni vagy jóni masszázs, ami a lingam masszázs ellentétes nemen történő alkalmazása. A női nemet minden időkben nagy misztikum övezte és ez a mai napig is így van. Az a hölgy, aki felfedezte a szexualitásában rejlő erőket az szépsége által mindenkit magához vonz.

Miben más a yoni és a lingam masszázs?

A yoni masszázs ezt a legbelső sokszor egész életen át leplezett ént hivatott feltárni. Ez az elnevezés is szanszkrit nyelven jelenti az egész nőiséget és az ehhez tartozó nemi szerveket, a csiklótól a méhen át a petefészkekig. Ez az erotikus masszázs egy láthatatlan szálat sző a test és a lélek összekapcsolására. Maga a terápia 9 jól felépített lépésből áll, ami egy szertartással kezdődik, majd egy levezető, búcsú résszel zárul. A masszázs tetőpontja az 5-7 pontig tartó szakasz, mikor megtörténik a behatolás és a csikló izgatása is. Ennek ellenére a masszázst folyatató és a masszírozott nem lép nemi kapcsolatba egymással, mert így elvesztené az egész erotikus masszázs a lényegét.

Legyünk férfiból vagy nőből, mindig van mit tanulni, de ezek a sokk által nem is ismert lingam masszázs vagy yoni kényeztetés, nagyban segít megismerni a test és a lélek kielégítésének módjait.

lingam-masszazs-yoni-masszazs