A jó erotikus masszázs, masszőr

Miről is szól az erotikus masszázs?

erotikus-masszazsA jó erotikus masszázs nem olyan tág fogalom, mint ahogy azt első hallásra gondolnánk. Azokat az alapvető dolgokat szeretném részletezni, amelyek nélkülözhetetlenek a fokozott hangulat megteremtéséhez és az egymásra hangolódáshoz. Természetesen más az, amikor olyantól kapjuk a masszázst, akit szeretünk és más, amikor szakember kezeinek érintését élvezzük, de az alábbi szempontok mindkét esetre vonatkozóan hasznos információkal szolgálhatnak. Ahhoz, hogy az erotikus masszázs élménye igazán jó legyen több tényezőnek kell együttesen érvényesülnie. Ezek a legalapvetőbb tényezők a masszőr, ez alatt a hozzáállását és tudását is érhetjük, a masszázs közege és kellékei és bizony mi magunk is fontos tényezők vagyunk, nyitottnak kell lennünk, tudnunk kell teljesen átadni magunkat az élménynek.

A jó masszőr az erotikus masszázs elengedhetetlen eleme

A masszőr szempontjából külön kell tárgyalni kedvesünket, mint masszőrt és a fizetett masszőrt. Ha az erotikus masszázs élményét kedvesünktől kapjuk, vagy éppen mi adjuk valószínű, hogy a masszázs mozdulatai nem lesznek olyan szakavatottak, rutinosak, de a rutin csak idő kérdése. Ahhoz, hogy jó masszőrök legyünk mozdulatainkat tudatosan kell irányítanunk, gondolatban mindig egy mozdulattal előrébb kell járnunk. Fontos, hogy az erotikus masszázs mozdulatai folyamatosak legyenek, egy pillanatra se álljunk, vagy torpanjunk meg, mivel ez kizökkentheti partnerünket. A folyamatosság mellett a fokozatosság a fő szempont, amire figyelnünk kell, mindig a legkevésbé érzékeny pontoktól haladjunk fokozatosan az érzékeny pontokig, hiszen a gyönyör elérésében a fokozatosság és a lassúság a lényeg, tehát a nemi szerveket környékét és a nemi szerveket hagyjuk utoljára. Az erotikus masszázs mozdulatainak sorrendjén nem szabad változtatni, a mozdulatokkal viszont kedvünkre és kedvesünk kedvére kísérletezhetünk. Ha nem tudjuk, hogyan kezdjük ne essünk kétségbe, sok információt olvashatunk a témával kapcsolatban, vagy akár elmehetünk egy masszőrhöz és megtapasztalhatjuk, hogy mi az amit ad egy ilyen masszázs és masszőr. Gyakorlati szempont, de nagyon lényeges, hogy a jó masszőr keze milyen. Elsősorban ápolt, figyelni kell a körmök méretére, hiszen a nagy körömmel könnyen okozhatunk sérülést. És a jó masszőr keze meleg, fontos, hogy az erotikus masszázs során kezünket még akkor se vegyük le masszírozottunkról, amikor pihentetjük, a kezeink mozoghatnak felváltva, de folyamatosan mozogjanak.

A jó erotikus masszázs

A jó erotikus masszázs a minél tovább tartó, minél intenzívebb élvezetre törekszik, az orgazmus minél lassabb elérése a lényeg. A jó erotikus masszázzsal mindig többet tudunk meg saját és partnerünk testéről, a felfedezés és átélés a lényeg. Ha jó erotikus masszázst kapunk akár kedvesünktől, akár fizettet masszőrtől, az egész testünket bevonja az élménybe. A masszázsnak folyamata van. Először nyugtató mozdulatokat kapunk, adunk, ilyen például a fej, a talp masszírozása, ezek ráhangoló, bevezető mozdulatok, a következő lépéssel lelazítják egész testünket, úgy hogy közben felfedezik az erogén zónáinkat, és a végső stádiumban ezek minél változatosabb izgatása következik be. Egy igazán jó erotikus masszázs üdítően hat mind a testre mind a lélekre, jót tesz az egyénnek és jót tesz a párkapcsolatnak is, fokozza a bizalmat a felek között, segíti egymás alaposabb megismerését és ezáltal megértését is.

Az erotikus masszázs egy szertartás, ami a legjobban akkor sikerülhet, ha megfelelő közeget teremtünk, ehhez elég a fényekkel, gyertyákkal, illóolajokkal variálni, a lényeg az, hogy nyugodt közeget teremtsünk.

erotikus-maszsazs