Hogyan győzzük le a férfiak félelmét a lingam masszázs segítségével?

A lingam masszázs

lingam masszázs és az erotikaNézzük először mi is a lingam masszázs. A lingam masszázs egy erotikus asszírozási technika, amelynek lényege nem az orgazmus elérésében keresendő, hanem a vágyak felkeltésében, illetve azok fokozásában. A lingam masszázs az erotikus masszázs egyik típusa, esetében a férfi kapja az erotikus masszírozást. Amikor a nő részesül ilyen jellegű kényeztetésben azt eszo masszázsnak nevezzük. A lingam masszázs nem csupán a férfi izgatását jelenti. A masszázs során a férfi egész testét körbe kell járni. Nagyon fontos, hogy fokozatosan haladjunk, a kevésbé érzékeny területektől az érzékenyebbek felé, és a nemi szervek masszírozását csak a masszázs végére hagyjuk. A fokozatosságban rejlik a masszázs lényege, ezt semmilyen körülmények között sem szabad megborítani. Az viszont a képzelőerőre van bízva, hogy milyen mozdulatokkal masszírozunk. Ezekkel mindenki saját kedve szerint, szabadon kísérletezhet.

Milyen félelmek leküzdésében segíthet a lingam masszázs?

A férfiak nemi élettel kapcsolatos félelmei ugyanúgy sokrétűek lehetnek, mint a nőké. A férfiakon talán nagyobb nyomás van a megfelelés terén, bár ezzel lehetne vitatkozni, mert igazából a nemi élettel kapcsolatos félelmek inkább az egyéntől, mintsem a nemtől függnek. A lingam maszsázs és az erotikus masszázs bármelyik típusa, fajtája tökéletes eszköz arra, hogy ezeket a félelmeket ledolgozzuk magunkban, illetve partnerünkben.

A félelmek megtestesülése és legyőzése a lingam masszázs segítségével

A férfiak esetében a megfeleléstől való félelem leginkább akkor kerül előtérbe, ha szembesülniük kell korlátaikkal. A korai magömlés gyakori probléma, és nagyon sok kellemetlenséget okoz azoknak a férfiaknak, akik szenvednek tőle. Ha a probléma egy állandó jelenség, az illető a orgazmus örömé már nem is tudja örömként megélni. A lingam masszáz erre a problémára például tökéletes megoldási eszköz lehet. A lingam masszázs során ugyanis mielőtt partnerünket hagynánk elélvezni, több orgazmus közeli állapotot is meg kell élni, de amint érezzük, hogy közeledik az ejakuláció, változtatni kell a mozdulatokon, pihentetni kell a dolgot, mert mint már említettük, a lingam masszázs esetében nem az orgazmus elérése a cél. A többszöri ejakuláció közeli pont és annak csúsztatása, segíthet abban, hogy a férfi önkontrollal jobban tudja irányítani saját vágyait. Erre sok egyéb hasznos technika is van. A tantra masszázsról szóló könyveket is megéri fellapozni, ha ilyen problémával küzdünk.

lingam masszázs budapestenA korai magömlés csak egy lehetséges probléma a sok közül, napjainkban nagyon sok férfi küzd merevedési zavarokkal. A merevedési zavarok hátterében nagyon sok minden meghúzódhat. Nagyon sok esetben a stressz, a folyamatosan ránk nehezülő nagy nyomás okoz merevedési problémát. A lingam masszázs ennek a problémának a megoldásában is képes segíteni. A lingam masszázs során egy nyugodt közeget teremtünk, elvonatkoztatunk a mindennapoktól és azok nehézségeitől. Csak a vágyak, az érzékek vannak. A merevedési zavaroknál, olyan, mintha a lingam masszázs előröl kezdené az erotikus élet megtanulását és fokozatosan építeni fel újra az egészet. A vágyak felfedezése alapvető fontosságú, a llingam masszázs segítségével új érzékeny pontokat, új érzéseket fedezhetünk fel, és ezek új oldalról mutathatják meg az erotikus életet.