Erotikus masszázs kiegészítőkkel

Az erotikus masszázs

erotikus masszázs eszközeiAz erotikus masszázs egy olyan erotikus utazást jelent a pároknak, amely során jobban felfedezhetik saját és társuk vágyait. Az erotikus masszázs módszerének nem az orgazmus elérése a cél, hanem testünk, érzékeink felfedezése. A masszázs kötött sorrendben történik, mindig a kevésbé érzékeny területek masszírozásával kell kezdeni és fokozatosan kell haladni az érzékenyebb területek felé, majd a masszázs végére kell csak hagyni a nemi szerve és azok környékének a masszírozását. A sorrend ugyan kötött, de az, hogy milyen mozdulatokkal végezzük az erotikus masszázs különböző lépéseit, teljes mértékben ránk van bízva. Ha tapasztalatlanok vagyunk és nincs ötletünk, hogyan is kellene masszírozni, természetesen nagyon sok csatornán szerezhetünk információkat, akár a masszázs körülményeiről van szó, vagy éppen a masszírozási technikáról. Minden kapcsolatba ajánlott az erotikus masszázs.

Az erotikus masszázs kiegészítői

Az erotikus masszázs kiegészítőiről nem lehet egy egyszerű, mindenkire érvényes listát készíteni. A masszázsnak annyi, és olyan eszköze van, amennyit mi maguk jónak tartunk. De alapvető kiegészítőnek, kelléknek számít a masszázsolaj, ez mindenképpen kell. A száraz testet nem lehet olyan könnyedén masszírozni, ezért azt be kell kenni olajjal. A masszázsolajok változó kiszerelésekben változó árral kaphatók. Vehetünk illatosat vagy nem illatosat, de valamilyet mindenképpen be kell szereznünk, ha ki szeretnénk próbálni az erotikus masszázs módszerét. Ha az illatos mellett döntünk, figyeljünk az illatok jelentésére. A masszázsolaj használatához társul egy nagyon gyakorlatias kiegészítő, a törülköző, ez fontos, mert az olajból, ha kicsit is többet használunk a szükségesnél az szanaszét fog folyni.

Kiegészítőként gyújthatunk gyertyákat, ezek abszolút nem szükségesek, de a kellemes hangulat megteremtéséhez kellenek. Az erotikus masszázs akkor lehet a legjobb, ha minden oldalról megtámogatjuk az eseményt, adjuk meg a tiszteletet a pillanatnak, élvezzük ki az esemény minden pillanatát, sokkal jobb az olyan erotikus masszázs, amely egy erre külön kialakított közegben zajlik. Sötétítsünk el, esetleg kapcsoljunk be halk zenét, de csak olyat, amitől kedvesünk nem megy falnak. Az erotikus masszázs időpontjával kapcsolatban szintén nincsenek megkötések, de h belekezdünk a mobilokat tegyük el jó messzire, és valahogy intézkedjünk, hogy senki sehogy se tudjon megzavarni. Az erotikus masszázs időtartamára szintén nincs egy meghatározott periódus, minél gyakorlottabb valaki, annál tovább tarthat. Mivel a masszázs lényege testünk felfedezése, és a masszázs során az egész testet átmasszírozzuk, ezért nem egy gyors aktusra kell számolni. Az erotikus masszázs minél jobban el van húzva, annál jobb. Férfiak esetében nagyon jó módszer a korai magömlés problémájára, de ehhez az kell, hogy a masszázst úgy elhúzzuk, ahogy csak lehet.

Hogyan dobjuk fel még pluszokkal az erotikus masszázs élményét?

professzinális érzéki erotikus masszázsAz erotikus masszázs módszere sok egyéb olyan aprósággal is feldobható, amit nem kell megvenni, csupán egy kis odafigyelés szükséges hozzájuk. Szépen készítsük fel magunkat az eseményre, figyeljünk arra, hogy körmeink ne legyenek nagyok, ne sértsük meg a másikat masszírozás közben véletlenül sem. Vehetünk fel egy kívánatos, szexis fehérneműt, de mindenképpen készítsük fel testünk az élményre, ezzel az eseményt és társunkat is megtiszteljük. Az erotikus masszázs olyan élmény, amit minden párnak ajánlott kipróbálni.