Hogyan csavard az ujjad köré kedvesed a lingam masszázs segítségével?

Erotikus masszázs – lingam masszázs

lingam masszázs a kényeztetés csúcsaA lingam masszázs az erotikus masszázs egyik típusa, két típust különböztethetünk meg a joni és a lingam masszázst. A kettő között az a különbség, hogy míg a joni masszázs esetében a nő kapja az erotikus kényeztetést, addig a lingam masszázsnál a férfi részesül a gyönyörökben. A lingam masszázs pozitívumait nehéz lenne felsorolni, hiszen van belőle bőven. A pozitívumok között vannak fizikai és lelki tényezők is. A férfiak esetében az egyik legnagyobb fizikai pozitívum az az, hogy a lingam masszázs képes megoldást nyújtani a korai magömlés problémájára. Ezzel a problémával nagyon sok férfi küzd, vagy, ha nem is küzdenek vele, de mindenképpen tartanak tőle, a lingam masszázs kulcsa a fokozatosság és a vágyak, az orgazmus minél hosszabban tartó kinyújtása. A masszázs során, ha érezzük, hogy partnerünk orgazmus közeli állapotba kerül változtatni kell a mozdulatokon, a beteljesülés előtt akár háromszor négyszer is, az orgazmus ilyen fajta elnyújtása segítség lehet azoknak a férfiaknak, akik a korai magömlés problémájával küzdenek. A lingam masszázsba, ha beépítünk egy kis prosztata masszázst is, akkor a prosztatát is védjük, ha bizonyos időközönként a prosztata masszírozásra kerül el lehet kerülni a későbbi problémákat vele kapcsolatban, legyen az megnagyobbodás, vagy akár daganat, de ennek a masszírozását mindenképpen jobb először megtárgyalni, sok férfi ódzkodik az ötlettől.

Hogyan hódíts a lingam masszázs segítségével?

A lingam masszázs élménye már önmagában is elég csábító, kedvesünket helyezzük a figyelem középpontjába, és mindent azért teszünk, hogy neki jó legyen, ki az, akinek ez nem lenne csábító. A lingam masszázs során kedvesünk fizikálisan is megtapasztalhatja iránta érzett szeretetünket, törődésünket, alázatunkat. A masszázs, ha bár erotikus nem csak az erotikáról szól, a bevezető és levezető részben lényegében nem csinálunk mást, csak körbe masszírozzuk az egész testet, erotikus köntösben, de vihetünk bele talpmasszázst, hátmasszázst, ha van, egy fájó testrész semmiképpen se hagyjuk ki a masszírozásból. Az érintés többnyire már önmagában is szeretet közvetít, ha még tudatosan oda is figyelünk, nagyon sok energiát adhatunk a másiknak egy-egy ilyen lingam masszázs során. Fontos, hogy a masszírozás során végig éberek legyünk, figyeljük kedvesünk minden rezzenését, mire, hogyan reagál, a lingam masszázs során, eddig ismeretlen erogén zónákat is felfedezhetünk. Ugyanarra a területre akár többször is nyugodtan visszatérhetünk, ha úgy érezzük ezzel kedvesünknek különösen nagy örömet okozunk. A masszírozás mozdulatainak jellegén bármikor, bárhogyan változtathatunk, de azért figyeljünk arra, hogy a masszázs ne hulljon szét kisebb részletekre, legyen egy határozott összhang a mozdulatok között, nyilvánvaló, hogy a különböző testrészek más jellegű mozdulatokat igényelnek, és mi is jobban bírjuk, ha változtatunk olykor a masszírozás mozdulatainak jellegén.

Mivel fűszerezhetjük meg a lingam masszázs élményét?

KényesztetésErre legjobban mindenki magának tud válaszolni, figyeljünk oda minden apróságra, és úgy nézzünk ki, ahogy kedvesünknek a legjobban eszik, ha izgatóbbnak találja a fehérneműt, viseljünk azt, de ha jobban szeret anélkül, hát le a maradék ruhával is! Vagy illatmentes olajt vegyünk a masszírozáshoz, vagy próbáljuk az egyik kedvenc illatát levadászni, de olyat semmiképpen se vásároljunk, amiről biztosan tudjuk, hogy nem nyerő. Figyeljünk oda arra, hogy a körmeink ne legyenek túl nagyok, nehogy masszírozás közben akaratlanul is megsértsük a másikat. A lingam masszázs felejthetetlen élmény lesz, legyen önbizalmunk és hódítsunk!