Hogyan dobjuk fel kapcsolatunkat az erotikus masszázs segítségével?

Ellaposodott kapcsolat és erotikus masszázs

erotikus masszázs férfiaknakAz erotikus masszázs módszere jó a friss, az öreg az üde és pláne az ellaposodott kapcsolatnak. Egy kapcsolat nagyon könnyen ellaposodhat, igazából az ellaposodásnak is több formája van. A kapcsolat kiürülhet azért, mert elmúltak az érzelmek, ekkor úgy gondolom a dolog menthetetlen, hiszen érzelmeinket nem irányíthatjuk és ami elmúlt, erőszakkal nem hozhatjuk vissza. De egy kapcsolat ellaposodhat úgy is, hogy az érzelmek megmaradnak, csak belefáradunk, belefásulunk a mindennapokba. Elfelejtünk örülni a másiknak, megszokjuk jelenlétét, természetesnek vesszük és elveszik a varázs, ettől még lehetünk szerelmesek, az ilyen kapcsolatot csak meg kell rázni, akárcsak a kapcsolatban élőket. Az ilyen kapcsolatok megmenthetők, ha mindkét fél ugyanazt akarja és mindkét fél hajlandó alkalmazkodni, hajlandó tenni is a célért. Sajnos azonban nagyon nehéz eldönteni, hogy melyik állapot áll fent, ellaposodtunk, mert elfáradtunk, vagy elfáradtunk abba, hogy el vagyunk laposodva. Érzünk még, vagy csak szeretnénk, hogy érezzünk, nem mindegy, és erre válaszolni nagyon nehéz. Sajnos sokan odáig sem jutnak el, hogy a kérdést fel tegyék maguknak, az, hogy erről társukkal beszéljenek pedig teljességgel képtelenség. És csak élnek egymás mellett néma, kimondatlan megegyezéssel. De az erotikus masszázs képes lendíteni, az ilyen néma egyezségeken is, csak merjünk belekezdeni, akarjuk javítani.

Hogyan segíthet az erotikus masszázs az ellaposodott kapcsolatokon?

A megoldás összetett, csupán azért, mert egyszer – kétszer erotikus masszázzsal kényeztetjük partnerünket még nem fognak helyre billenni a dolgok. Az erotikus masszázs módszere is olyan, amit lehet többféleképpen is alkalmazni. Lehet az érzékekre, az ösztönökre figyelni, lehet úgy masszírozni, hogy nem adjuk bele teljesen magunkat, hiszen a nemi vágyak egy idő után úgyis elhatalmasodnak, de lehet úgy is, hogy szívünk – lelkünk beleadjuk és egész testünkkel azon vagyunk, hogy a másiknak jó legyen, mintha bele akarnánk bújni, csak érezzük. Ahhoz, hogy az erotikus masszázs olyan igazi legyen, amiben mindkét fél teljes testtel –szívvel benne van, nem elég csak a masszázs módszerében bízni, nekünk is sok mindent kell tennünk. Fel kell dobnunk kapcsolatunkat, fel kell ébresztenünk a szunnyadó érzéseket. Aztán persze könnyen előfordulhat az is, hogy rájövünk, érzéseink nem szunnyadnak, hanem megszűntek létezni, de akkor is bele kell vágni. Az erotikus masszázs elmélyíti a két fél közötti viszonyt, segít abban, hogy megpendítsen olyan szálakat, amiket rég sikerült érinteni. Nagyon fontos, hogy a masszázst kölcsönösen alkalmazzuk, mindenki kapjon és adjon is. Másképp nem működik. De közben udvaroljuk körbe a másikat.

Hogyan udvaroljuk körbe partnerünket, erotikus masszázs kiegészítők

erotikus masszázs budapestenAz erotikus masszázs kiegészítőinél itt most átvitt értelemben kell értelmezni a dolgokat. A kiegészítők nem tárgyi jelenségek, hanem érzések, cselekedetek. Akarjunk tetszeni a másiknak, egy régebbi kapcsolatban az emberek többsége elfelejt hódítani, pedig kell, hogy partnerünket folyamatosan meghódítsuk, akár szavakkal, akár tettekkel. Kell, hogy adjunk magunkra, hogy akarjunk tetszeni a másiknak, öltözzünk ki, vegyünk szép fehérneműt. Ne felejtsük el ezeket az apróságokat. Randevúzzunk egymással, csináljunk olyan dolgokat amikkel csak egyszerűen élvezzük egymás társaságát, és nem kötelező jellegűek. És amikor minden elcsendesül, és újra egymásra találunk, jöhet az erotikus masszázs. Egy ilyen újraélesztésben fontos, hogy fokozatosan haladjunk, újra el kell nyerni a másik bizalmát, meg kell ismerni a másikat, és aztán el kell mélyíteni ezt. Az erotikus masszázs ehhez tökéletes eszköz, minden egyben.