Erotikus masszázs különleges alkalmakra

Az erotikus masszázs különleges élménye

Az erotikus masszázs olyan élmény, amely minden párkapcsolatot feldob. Tökéletes eszköz arra, hogy a lapossá vált kapcsolatunkat feldobjuk, felfrissítsük és tökéletes eszköz arra is, hogy új kapcsolatunkat elmélyítsük. Az erotikus masszázsban fontos a kölcsönösség, alapvetően két típusát különböztetjük meg. A lingam masszázs során a férfi részesül erotikus kényeztetésben, míg az eszo masszázs alkalmával a nő éli át a gyönyört. Fontos, hogy mindkét fél egyenlő arányban részesüljön a kényeztetésben.

Az erotikus masszázs módszere

erotikus masszázs férfiaknak budapesten

Az erotikus masszázs élménye során nem az orgazmus elérése a cél. A lényeg a vágyak felfedezése és felébresztése. A masszázs eszközeiben és jellegében a tantra módszeréhez vezethető vissza, minél jobban elnyújtott élvezetek. A masszázs során mindenki kedve szerint használhat kiegészítőket, mindenki saját elképzelései alapján masszírozhat. Viszont a masszírozott területek sorrendje szigorúan kötött. Hiszen ez adja a masszázs lényegét. A lényeg a fokozatosságban van. A masszírozást a legkevésbé érzékyen területeken kell kezdeni és fokozatosan kell haladni az érzékenyebbek felé, majd a masszázs végére kell hagyni a nemi szerveket és azok környékét. Az erotikus masszázst bárki kipróbálhatja otthon, de ha szeretné megtapasztalni, milyen egy profi masszőr által nyújtott erotikus masszázs élmény, keresse bátran szalonunkat!

Erotikus masszázs ajándékba

Az erotikus masszázs becsomagolható élmény. Csak veszünk egy szép fehérneműt és meglephetjük kedvesünket szülinapjára, vagy évfordulóra. Tökéletes ajándék. Ha bizonytalan abban, mit és hogyan kell csinálni az erotikus masszázs során, keresse fel szalonunkat és élje át az élményt. Ha masszázst adunk ajándékba nem kell mást tenni, mint pár olcsón is beszerezhető kelléket megvenni. Szükség lesz törülközőre, illóolajra, és gyertyára. Más nem is kell. Az illóolaj lehet illatos, több olyan illat is van, amely vágykeltő hatású. Ha illóolajunk illatos, akkor gyertyából már ne illatosat szerezzünk be, túl sok lesz az impulzus, és mint tudjuk a kevesebb, több. Alakítsunk ki egy nyugodt, békés hangulatú szobát, legyen félhomály, esetleg szóljon halk zene a háttérben. Mindenképpen tegyük el jó messzire a telefonokat és zárjuk ki a külvilágot. Legyen ez az élmény csak a miénk.

Az erotikus masszázs mozdulataiból kölcsönözhetünk nemi életünkbe, de vigyázzunk, ne keverjük össze a kettőt. A masszázs élménye ne legyen együttlét. A masszázs során az erogén zónák felfedezése a lényeg, a vágy fokozása és minél tovább húzása. Természetesen az orgazmus a masszázs vége, de amennyire csak lehet, húzzuk el, akár négyszer – ötször is. Ez a módszer tökéletes eszköz a korai magömlés problémájának a helyrebillentéséhez. Testünk bármelyik részén lehet erogén zónánk, sok olyan érzékeny pontunk van, amelyről nem is tudunk, a masszázs tökéletes eszköz ezek felfedezéséhez.

Erotikus masszázs szalonunkban

A legfontosabbnak a diszkréciót tartjuk, így a masszázs élményét is diszkréten nyújtjuk. Internetes weboldalunkon láthatja masszőrjeinket, elérhetőségeinket. Ha eldöntötte kitől szeretné átélni az erotikus masszázs élményét nem, kell mást tennie, mint telefonon időpontot egyeztetni, mindegyik lány képe alatt ott van a telefonszám is. A megbeszélt időpont alkalmával csak a kiválasztott lánnyal fog találkozni, a szalon úgy került kialakításra, hogy még véletlenül se találkozhasson két ügyfelünk. Bármilyen kérdése van, az erotikus masszázs élményével kapcsolatban érdeklődjön bátran!