Az erotikus masszázs által nyújtott érzékiség ára

Az erotikus masszázs a modern ellazulás

erotikus-masszazsAz intimitás, az erotika életünk szerves része, akár azt is állíthatnánk, hogy elengedhetetlen lelki egyensúlyunkhoz, a harmóniánk megteremtéséhez, ugyanilyen az erotikus masszázs is. Erotikus oldalunk kiteljesedéséhez elsősorban meg kell találnunk a megfelelő partnert. Szexuális viszonyt bárkivel létesíthetünk, de mondjuk, egy erotikus masszázs élményét már nem lehet akárkivel átélni. Az ilyen jellegű élmények magasabb szintű erotikus utazások. Nem a profizmusra gondolok, hanem a nyitottságra, a felfedezni akarásra. Sokan észre sem vesszük, de úgy éljük meg szexuális életünket, mint körülbelül a munkába járást. Mindennek meg van az ideje és a helye. Tudom, hogy kötöttek vagyunk és nehéz kiszakadni a mindennapi monotonitásból, de ki kell. Ha kicsit is nyitottak vagyunk erre, az erotikus masszázs egy megfelelő mód a monoton szexuális életünkből való kitörésre. De, hogy mit is takar ez valójában? Az erotikus masszázs, mint a neve is sugallja egy masszázs technika, melynek középpontjában a nemi vágy felkeltése és annak minél lassabb kielégítése áll. A lényeg nem az orgazmus, hanem párunk és saját testünk felfedezése. Az erotikus masszázsnál külön beszélhetünk női és férfi masszázsról. Sokan szeretnék átélni az erotikus masszázs élményét, csak nincs kivel. Igazából már erre is van megoldás, mint sok más szolgáltatás, úgy ez is igényelhető, csak tudni kell, hol keressük!

Hol érhető el az erotikus masszázs

erotikus-masszazsRégebben még jobban tabunak számított az ilyen jellegű erotikus szolgáltatások igénybevétele. Ha erotikus masszázst fizetünk magunknak az tényleg csak a masszírozást jelenti, nem pedig együttlétet. A kettő teljesen más szolgáltatás. Ha nincs ötletünk, hogy merre induljunk, legbiztosabb forrásnak az internetet használhatjuk. A különböző netes oldalakon tucatjával hirdetik a nők és a férfiak is erotikus masszázs szolgáltatásukat. Persze ebben az esetben lutri, hogy végül mit kapunk, a hirdetés alapján nem lehet lemérni az igényesség és az odafigyelés mértékét, csak bizakodhatunk. Ha biztosan minőségi szolgáltatást szeretnénk kapni a pénzünkért, érdemes masszázsszalonokat felkeresni, ezt is neten a legcélszerűbb. A legtöbb masszázs szalon szolgáltatásai között már ez az erotikus masszázs is szerepel. Egy szalonban nagyobb valószínűséggel kerülünk szakember kezei közé, nagyobb valószínűséggel lesz a környezet is megfelelő. Úgy gondolom ez biztosabb alternatíva. Az árak az erotikus masszázs széles körű kínálata miatt nagyon változók. A szalonok picit talán drágábbak, az egyedi ajánlatok pedig teljesen változók.

Ha az erotikus masszázst egy szolgáltatás keretében éljük át az teljesen más. Hiába intim a helyzet az intimitás maga nem lesz ugyanolyan. Kedvesünkkel átélni egy ilyen élményt, azt nem lehet hasonlítani semmihez. Ha a masszázst egy idegen hölgytől kapjuk, csak masszázsra számítsunk, sokan hiszik azt, hogy a masszázs együttlétben bontakozik ki, de ez nem így van.

Erotikus masszázs nőknek és férfiaknak

erotikus-masszazsAz erotikus masszázs szolgáltatások külön irányulnak a nőkre és a férfiakra. Azt a masszázst, amit a férfi a lingam masszázs, a nőit pedig yoni masszázsnak hívják. A köztudatban az sokkal elfogadottabb, hogy a férfiak erotikus szolgáltatásokat vesznek igénybe. Csak nem olyan régen kezdett elterjedtebbé válni az, hogy a nőknek is van joguk ugyanehhez. Az erotikus masszázst nyújtó személy általában ellentétes nemű. Akár partnerünket, akár kuncsaftunkat kényeztetjük erotikus masszázzsal ugyanazokra a dolgokra kell figyelnünk. Szükség van a megfelelő kellékekre, a minél nyugodtabb és hangulatos környezetre és a türelmes, odaadó érintésre a szuper erotikus masszázs élvezetéhez.