Az erotikus masszázs pozitív fizikális hatásai

erotikus masszázsÉletünkben sok olyan momentum van, ami sok stresszt, feszültséget, aggodalmat hoz életünkbe, mégsem szabadulhatunk tőlük, ezekre jó megoldás az erotikus masszázs. De sok olyan momentum is van, illetve lehet, ami feltölt, megnyugtat, értelmet ad, csak engedjük ezeket közel magunkhoz. Olyan, mintha életünket kettős síkon élnénk, van a felöltözött, ami minden nap megteszi a dolgát, mindenki számára látszik. És van a meztelen, amit csak az igazán közel álló személy ismer, ha ismer igazán. Sokan nem hagyják szabadon szárnyalni intim énüket, erotikus vágyaikat. Az ok összetett, mind fizikai eredete, mind lelki gyökere is lehet. Ha találtunk egy olyan társat, akiben igazán megbízunk, nyissuk meg magunkat előtte és ezáltal magunk előtt is meg fogunk nyílni. Az erotikus énünk felfedezéséhez az erotikus masszázs az egyik leghatékonyabb technika. Fontos, hogy ráeszméljünk arra, hogy tudunk vonzó dominák lenni és tudjunk kényeztetést fogadni. Sokan most csak nézhetnek, ez miről beszél, de nem mindenkinél alapvető a kiegyensúlyozott erotikus én. Az erotikus masszázsnál mindkét szerepben kipróbálhatjuk magunkat.

Az erotikus masszázs pozitív fizikális hatásai

erotikus-masszazsAz orgazmusnak és magának a szexnek is nagyon sokféle pozitív hatása van életünkre. Olyanok is amilyenekre talán sosem gondolnánk. De nem mindegy, hogy az orgazmust milyen körítéssel éljük meg. A fizikális hatás csak a pozitív lelki háttérrel lehet teljes. Mást kapunk egy gyors együttléttől és megint mást egy erotikus masszázstól. Az a lényeg, hogy mindig azt csináljuk, amire vágyunk. Induljunk az alapoktól. Először is szex közben mozgunk, így kalóriát égetünk, a fizikai tevékenység pedig hozzájárul védekező rendszerünk erősítéséhez. Az orgazmus stabilizálja hormonháztartásunkat, a hormonok pedig szervezetünk egészséges működéséhez elengedhetetlenek, nem csak a fizikális, de a lelki egységhez is kellenek. Orgazmus, orgazmus, de nem mindegy, hogy hogyan éljük át. Az erotikus masszázs a tantra alapján a minél inkább elnyújtott örömszerzésre törekszik, az elnyújtással az élvezet nagyban fokozható, és maga az orgazmus is sokkal intenzívebb lesz. A rendezetlen, kielégítetlen szexuális élet hormonális problémái leglátványosabban a bőrproblémákban testesülnek meg. Ezek a pozitív hatások mindkét nemnél ugyanúgy jelentkeznek. Mind a nőnek, mind a férfinak szüksége van a kényeztetésre. Azonban vannak olyan területek, amik nem függvényében specifikusabbak. Az erotikus masszázzsal ezek közül sok könnyedén orvosolható.

Erotikus masszázs és lazulás

A férfiak gyakran küzdenek a mindennapi nyomás miatt vegetatív idegrendszeri zavarokkal, gondokkal, ezek korai magömléssel vagy a merevedés zavarával jelentkeznek szexuális életükben. Az ilyen problémákra oda kell figyelnünk, és orvosolni kell, mert súlyos lelki következményei lehetnek. Az erotikus masszázzsal a férfi önuralmat tanulhat, mivel az elnyújtott orgazmus a lényege. Tehát a kori magömlés önuralommal kompenzálható, az önuralom elsajátításához pedig remek „gyakorló” az erotikus masszázs. A módszer a merevedési zavarok csökkentésére, megszüntetésére ugyanúgy hatásos. Ha az erotikus masszázst prosztata masszázzsal társítjuk még intenzívebb hatást érhetünk el. Ennek alkalmazásánál le kell vetkőznünk gátlásainkat. Ez a nemi mirigy ugyanis a testen belül található, pontosan a végbélkimenetnél. Az ily módon szerzett orgazmus sokkal intenzívebb gyönyörérzetet nyújt a férfinak, mivel a prosztataváladék kilövellése okozza a férfi kéjérzetét. Fontos, hogy csak saját elhatározásra kényeztessük ilyen módon párunkat.

Mindenki nyitott erotikus masszázs nyújtására?

Az egészséges szexuális kapcsolat alapja, hogy mindenki csak annyit csinál, amennyit önszántából akar, soha semmit sem szabad erőltetni. Az erotikus masszázshoz kölcsönösségre van szükség, így ha esetleg az erőviszonyokkal van problémánk, azok helyreállítására is jó technika lehet az erotikus masszázs gyakorlása.

erotikus-masszazs