Szerelmi technikák és az erotikus masszázs

erotikus masszázsMára a szex- szerelem-házasság hármas felbomlott és belépett egy új rész a szexualitásba amit az erotikus masszázs testesít meg. Először a házasság, majd a szerelem vált külön. Mai felfogásunkban a szexnek nincsenek feltételei, ám úgy gondolom, hogy egy egyéjszakás együttlét, kaland lehet és nyilván így is sok mindent megtudunk magunkról, de kifinomultabb, mélyebb tartalmú technikákat, mint például erotikus masszázs, inkább jól össze szokott párkapcsolatban lehet gyakorolni. De ha már egy jól össze szokott párosról van szó, vigyázni kell, hogy a megszokás, nehogy monotonitásba menjen át. Mindkét félnek nyitottnak, felfedezőnek és toleránsnak kell lennie, ahhoz, hogy a szexuális együttlétek izgalmasak maradhassanak.

Erotikus masszázs fajtái

Attól függően, hogy milyen az alap szexuális beállítottságunk, különböző módszerekkel próbálkozhatunk. Egy jól működő szexuális életű pár az erotikus masszázzsal új szintre emelheti intim együttléteinek minőségét. Ha pedig egy kibontakozóban lévő kapcsolatról van szó, akkor is tökéletes felfedezési lehetőséget nyújt. Olyan területeket ismerhetünk meg magunkon és partnerünkön egyaránt, amik eddig ismeretlenek voltak. Az erotikus masszázs teljes odaadást igényel a masszírozó fél számáról, a masszázsba az egész testet be kell vonni. Amikor a nő masszírozza partnerét lingam masszázsról beszélünk, fordított szereposztásnál pedig yoni masszázsról. A masszírozós módszerrel eszoélményt nyújthatunk a másiknak, ennek lényege, hogy partnerünk minél lassabban jusson el az orgazmusig. Ezek a módszerek a tantrához vezethetők vissza. Az ilyen jellegű együttlétekkel testünk és lelkünk is képes egybefonódni.

Erotikus masszázs és erotikus játékok

Erotikus-jatekokKísérletezési kedvünktől függően rengeteg különböző apróbb technika közül választhatunk szexuális életünk felpezsdítésére. Egyedül arra kell figyelni, hogy mindkét fél kíváncsi legyen az adott újdonságra, semmit sem szabad erőltetni, hiszen mindennek csak akkor van értelme és csak akkor lehet jó, ha a partnerek között nincs elnyomás. Játszhatunk szerepjátékot. Ez elsőre egy könnyed alternatívának tűnik, de először furcsa lehet más bőrébe bújni. Fontos, a játék lényege, hogy ne essünk ki szerepünkből. A nagyobb átélés nagyobb izgalmat nyújt. Figyeljünk a részletekre, a kellékekre, mert ezek segíthetik a beleélést. Ehhez a technikához erősen kell használni a fantáziánkat, így olyan vágyainkat is kiélhetjük, amiket alap esetben nem mernénk kifejezni.

Az izgalmat fokozhatjuk a helyszínnel is, itt nagyon kell figyelni egymásra, mert könnyen előfordulhat, hogy a plusz feszültségtől valamelyik partner leblokkol, és ennek lehetnek negatív következményei. Illetve tekintettel kell lennünk másokra is.

Ha mindkét partner hangulata megfelelő törekedhetünk a lassúságra, ez nagyon izgató tud lenni, játszhatunk érzékszerveinkkel, semmit a kéznek mindent a szájnak vagy akár fordítva. Az ilyen erotikus utazások feltöltik az embert és a kapcsolatot is. Ha már érzékszervek, vannak olyan illatok, amik fokozzák a nemi vágyat, egy ilyen illatú gyertya gyújtása romantikusabbá teszi az intim pillanatokat és segít az ellazulásban, ráhangolódásban. Ha illatos gyertyát vagy füstölőt veszünk ilyen alkalomra, ajánlott a narancs, a levendula vagy a rózsa illata közül választani. Az illatos gyertyák gyújtása az erotikus masszázsnál is ajánlott, mivel segít megteremteni a nyugodt, romantikus hangulatot.

Erotikus masszázs és a pornó összefér?

A pornó filmek a férfiak kedvelt szexuális segédeszközei, de megdobhatják az együttlétet. Mindkét nemet izgatja a látvány, és ezt az alternatívát is megéri kiaknázni.

eszo-masszazs-kadban

Ha úgy érezzük, jó lenne kicsit újítani, de nem tudjuk pontosan hogyan szeretnénk látogassunk el egy szex shopba. Rengeteg játékos, izgató segédeszköz található ezekben az üzletekben, a szerepjátékos jelmezektől az erotikus masszázshoz szükséges olajokig minden. Ez kicsit pénzigényesebb alternatíva, de ha mást nem szétnézni mindenképpen megéri, ha profi erotikus masszázs a vágyunk.