Hogyan fokozhatjuk az erotikus masszázs hatását

Miért fontos nekünk az erotikus masszázs?

erotikus-masszazsSzexelni jó, főleg, ha olyan társat találtunk, aki mellet igazán önmagunk lehetünk, mind a hétköznapi életben, mind a szexuális életünkben vagy akár erotikus masszázs során. Ha találtunk egy ilyen társat mindenféleképpen ragadjuk meg a lehetőséget és próbáljuk meg fejleszteni szexuális identitásunk, szexuális életünk. Bármit csinálhatunk, amire vágyunk, lehet az erotikus masszázs vagy akár szerepjáték, csak az szab határt, hogy egyik félre se legyen semmi se ráerőltetve. Az erotikus játékok és kényeztetések tárháza nagyon változatos, merjünk élni a lehetőségekkel. Ha például az erotikus masszázst akarjuk kipróbálni, vegyük komolyan, ha nem a megfelelő hozzáállással viszonyulunk a masszázshoz el fog veszni a lényege. Az alábbiakban szeretnék segítséget nyújtani abban, hogy mi az, amire szükségünk van és mi az, amivel emelhetjük az esemény hangulatát.

Első sorban saját magunkat kell felkészíteni. És ezt most nem csak elvontan értem, hanem szó szerint is. Tudnunk kell, hogy hogyan kell felépítenünk erotikus masszázs „programunkat”, fontos, hogy milyen sorrendben haladunk, ez azért lényeges, hogy az inger mértékét fokozatosan növeljük. Mindenki tudja, hogyan ingerelje társát, hogy izgassa, mit szeret és mit nem, de mégis jobb kicsit utána járni, mert egy-két technikával az egész erotikus masszázst feldobhatjuk és vannak olyan sajátosságok, amiket nem ajánlott kihagyni. A technikai felkészültség mellet a lelki ráhangolódás is fontos, főleg a nőknél. Többségüknél a hangulat mindent befolyásol,igen drasztikus mértékben. Ezért akár adóként, akár kényeztetettként veszünk, részt az erotikus masszázsban mindenképpen hangoljuk rá magunkat.

Az erotikus masszázs sikerének lefontosabb eleme

erotikus-masszazsAz erotikus masszázs sikeréhez nélkülözhetetlen a nyugodt, hangulatos környezet megteremtése. Ennek vannak, akik nagyobb, vannak akik kisebb hangsúlyt adnak, de fontos. Tény, hogy felesleges túlzásokba esni, mert a pillanat nem ettől lesz gyönyörű, de azért emelhet is a hangulaton. Ha valaki szégyenlősebb és pont az ilyen gátlásai feloldását szeretné elérni az erotikus masszázzsal, eleinte hatékonyabb hangulatosan besötétíteni. Mivel minden színnek külön jelenése van, így ajánlott lehet a színekre is odafigyelni. A színek hatását illatgyertyákkal vagy füstölőkkel fokozhatjuk. Csak figyeljünk arra, hogy a gyertya és az erotikus masszázsnál egyébként is használt olaj harmonizáljon. És tartsuk szem előtt a mértékletességet is. Mindenképpen kényelmes fekhelyet alakítsunk ki, úgy, hogy a kényelem mellett legyen helyünk is társunk megérintésére.

Fontos és hangulatos kellék az erotikus masszázsnál az illatgyertya, vagy a füstölő. Elengedhetetlen a masszázsolaj, ami jobb, ha aromaterápiás. Mindenképpen készítsünk be törölközőt. Ne felejtsük el kikapcsolni a telefonokat, fontos, hogy ne szakadjon meg az erotikus masszázs folyamata, ne zökkentsen ki minket semmi sem, legalább erre a kis időre el tudjunk rugaszkodni a mindennapi világunktól. Ajánlott az ékszerektől megszabadulni, csak kellemetlen zavaró tényezők lehetnek. Műkörmös vagy nagy körömmel rendelkező hölgyeknél érdemes kicsi körömre váltani. Az erotikus masszázsnál bejárjuk partnerünk egész testét, sok érzékeny területet érintve, vigyáznunk kell rá, nehogy megsértsük. Az esetleges karcolás kibillentheti az erotikus „transzból”.

Mindigy úgyanolyan az erotikus masszázs?

erotikus-masszazsHa már kicsit szakavatottabbak vagyunk az erotikus masszázzsal kapcsolatban, fontos, hogy merjünk újítani, kísérletezni. Nálunk jobban senki sem tudja, mit szeret kedvesünk, így azt is mi tudhatjuk mi az igazán élvezetes számára. Ha esetleg bizonytalanok vagyunk, merjünk bátran beszélni a témáról. Hiszen nálunk jobban már csak ő tudhatja, mi okoz igazán örömet. Az erotikus masszázs sok más pozitív hatása mellett kiemelkedő az, hogy összehozza a párokat, erősítheti a bizalmat, és növelheti a vonzalmat.