Erotikus masszázs nőknek

Nők és az erotikus masszázs

erotikus-masszazs-noknekA női nem nehezen kiszámítható, mindig mást és máshogyan szeretne, mondhatnánk, hogy abszolút ösztönlények, mindig a pillanatnyi benyomásra összpontosítanak és annak rendelnek alá mindent, így van ez erotikus masszázs terén is. De, ha már meghódítottuk kedvesünk szívét, meg fog nyílni előttünk és engedni fogja, hogy megismerjük ezeket az ösztönöket, vágyakat. Nagyon sok nő van, aki fél őszintén kitárulkozni partnere előtt, lelkileg és ezzel összhangban szexuálisan is. Ennek sokszor a már átélt csalódás az oka, vagy félelem, netán önizalom hiány,  de bármi is az, meg kell tanulni feloldani. A feloldáshoz csapatmunkára van szükség, mindkét félnek akarnia kell a végeredményt. Szexuális énünk és mentális valónk párhuzamosan nyitható meg a legkönnyebben. A szexuális feszültség oldására az erotikus masszázs alkalmazása talán az egyik legideálisabb módszer. A mélyebb problémák megoldása hosszú folyamat, türelmesnek kell lennünk, semmit sem szabad idő előtt erőltetni. Az önértékeléssel és egyéb lelki sérülésekkel küzdő személyeknek az erotikus masszázs gyakorlása és élvezése is fontos, mindkét szerepben meg kell találniuk önmagukat. Meg kell tanulni megnyílni és meg kell tanulni irányítani is, el kell hinnünk magunkról, meg kell tapasztalnunk, hogy teljes extázisba tudjuk hozni partnerünket.

Szex, erotikus masszázs és ezek körítése

erotikus-masszazsEgy nő általában csak akkor tud teljesen megnyílni partnere előtt szexuálisan, ha érzi, hogy biztonságban van. Azért, hogy társunk biztonságban érezhesse magát mellettünk, nem kell semmi extrát csinálnunk, csak adjuk önmagunkat. Ha ez az alapvető bizalom kialakult, meg van, el kezdhetjük rombolni partnerünk által kiépített védőfalat, de csak óvatosan. Kényeztessük, éreztessük, hogy nincs oka arra, hogy kisebbnek érezze magát, mint általában az emberek. Várjuk haza vacsorával, szépen megterített asztallal. Máskor egy gyertyával, üveg borral, és, ha már elég mély a kapcsolatunk, túl vagyunk az első nagy beszélgetéseken akkor rátérhetünk a szexuális feszültség tudatos oldására. Az erotikus masszázs alapja, hogy bizalmi viszony legyen a felek között. Csináljunk félhomályt, ha kedvesünk szorongóbb típus a sötétségbe burkolózva könnyebben elengedheti magát. Járjuk be egész testét mozdulataink árulkodjanak imádatunkról. Mozdulataink minden pillanatban erotikától fűtöttek legyenek, sugározzuk magunkból az iránta érzett vágyat. Az erotikus masszázs gyakorlásánál is fontos a kölcsönösség, ne csak adjunk, kapjunk is. Ha valaki sok szorongással küzd, az erotikus masszázs adása közben megtapasztalhatja benne rejlő szex istennőt. Adni legalább olyan jó, mint kapni.

Női erogén zónák – az erotikus masszázs titkai

Az erotikus masszázs során az egész testet be kell járni, és a nemi szervek masszírozását kell a folyamat végére hagyni. Úgy járjuk át partnerünk testét, hogy közben folyamatosan figyeljük mozdulatainkra adott reakcióit. Érezni fogjuk, hogy mi az, ami számára izgatóbb, a jobban izgatható területekre az erotikus masszázs során többször is térjünk vissza. A nők és a férfiak számára is egyaránt érzékeny pont a hát, masszírozhatjuk, simogathatjuk, cirógathatjuk, ahogy a helyzet adja. A hát érintése tökéletes indítója az erotikus masszázs kényeztetésének. Ahogy a hátat masszírozzuk, cirógatjuk, érdemes a mozdulatainkat a nyakra és a fülre is kiterjeszteni. Az erotikus masszázsnál a sorrendre figyelni kell, de az, hogy hogyan kényeztetünk, ránk van bízva. Az erotikus masszázs folyamatába belevonhatjuk a talpmasszázst is, a talp, a lábfej masszírozása fontos, nem árt tudni, hogy melyik pont nyomása mit jelent. Miután bejártuk kedvesünk testét, rátérhetünk, a mellek, a has és a nemi szerv masszírozására, izgatására, ekkor lesz igazán jó az erotikus masszázs.

erotikus-masszazs-lingam-masszazs