Erotikus masszázs, a mell masszírozása

Az erotikus masszázs pozitív hatásai és a mell masszírozása

lingam-masszazs-erotikus-masszazs-eszo-masszazsAz erotikus masszázs pozitív hatásait nagyon sokáig lehetne sorolni. Fontos szerepet játszhat önismeretünkben, párkapcsolatunk elmélyülésében. Jót tesz testünkkel fizikális szempontból is. Az alapvető pozitívumok mellett tudatos odafigyeléssel még több területen fokozhatjuk a jótékony hatásokat. Férfiak esetében az erotikus masszázs ezen formája lehet például a prosztata masszázs, nőknél, pedig a mell masszírozása. Ebben az esetben lényegében csak annyit teszünk, hogy a kellemeset és a hasznosat összekötjük, csak kicsit kell jobban figyelni a mozdulatainkra.

A mell a nők számára nőiességük egyik leglátványosabb kiteljesedése. A mell egészséges kifejlődése esztétikai és egészségügyi szempontból is nagyon fontos. Hiszen egyrészről gyönyörforrás, másrészről, fontos funkciót lát el, az újszülöttek etetésében. Egészséges kifejlődése tehát több okból is fontos. Sok olyan technika van, amivel mellünk szépségét és épségét is óvhatjuk. Ezek többnyire masszírozási technikák, melyeket könnyed szerrel építhetünk be az erotikus masszázs mozdulatai közé. Hiszen az erotikus masszázsnál csak a sorrenden nem szabad változtatni, a mozdulatokat úgy alkalmazzuk, ahogy nekünk illetve partnerünknek a legjobb.

A mell egészsége az erotikus masszázs

lingam-masszazs-eszo-masszazs-erotikus-masszazs

Az erotikus masszázs során, legyen az akár lingam masszázs, akár eszo masszázs a mell fontos szerepet tölt be. Masszírozását a nemi szervek masszírozása elé kell tenni. Ha yóni masszázsról, azaz a nő masszírozásáról beszélünk a mell masszírozásához külön mozdulatokat alkalmazhatunk, amiknek a kényeztetés mellett a mell állapotának megőrzésében is fontos szerepe van. Ezzel tudatosan növeljük az erotikus masszázs pozitívumainak listáját. A masszírozás mozdulatait a következőképpen végezzük; jobb kezet a jobb mellre, bal kezet a ball mellre tegyük, úgy, hogy kezünk csésze formában fogja közre a mellet. Az ujjaink a mellcsont irányába mutassanak, hüvelykujjunk, pedig felfelé nézzen, a mellbimbó a hüvelykujj és a mutatóujj között helyezkedjen el. Az erotikus masszázs ezen részét nagyon finom, gyengéd mozdulatokkal végezzünk, ügyelve arra, hogy kicsit se nyomjuk meg a mellett az optimálisnál jobban. A mell masszírozását körkörös mozdulatokkal végezzük, amikor a körözésnél arra a pontra jutunk, ahol ujjaink torokra mutatnak, óvatosan emeljük meg a mellet. Ha ilyen mozdulatokat építünk be az erotikus masszázs folyamatába, talán jobb, ha partnerünk ennél a résznél ülő helyzetben van. Ez némileg megszakíthatja a folyamatot, de a mell masszírozása így lesz igazán hatékony, a testhelyzet változtatására pedig könnyen ki lehet találni egy áthidaló masszírozási mozdulatsort. A mell ilyen jellegű masszírozását az erotikus masszázs mellett önmagában is ajánlott alkalmazni, de vigyázzunk, hogy ne végezzük el túl sűrűn a gyakorlatsort, mert a mell könnyen megduzzadhat és ez bizony igen kellemetlen érzést nyújt. A mell bőrének fiatalítása érdekében kicsi tengeri sót is használhatunk a masszázsnál, természetesen ezt inkább csak akkor, ha nem az erotikus masszázs keretein belül végezzük a mozdulatokat.

Tudatos erotikus masszázs a mellen

erotikus-masszazs-eszo-masszazsA mell ilyen jellegű tudatos masszírozását akár az erotikus masszázs során akár anélkül érdemes még akkor elkezdeni, amikor a mell még nem sokat vesztett eredeti állapotából. A mell masszírozása feszesebbé teheti ezen testrészünket és a méretén is növelhet. A mell méretének fokozása körülbelül olyan mértékű lehet, mint amit a menstruációs időszak alatt is tapasztalhatunk. Sebészkés nélkül ez viszont igen szép eredmény lehet. A legcsodálatosabb élmény az, ha ezt a gondoskodást párunktól kapjuk erotikus masszázs során.