Lingam masszázs és a férfi vágyak

Mi is az a lingam masszázs?

lingam masszázs erotikus masszázsA lingam masszázs az erotikus masszázs azon fajtája, amikor a nő kényezteti, masszírozza férfi partnerét. Ennek fordított párja a joni masszázs, nagyon fontos, hogy a kettő arányosan legyen jelen a párkapcsolatokban. Az erotikus masszázsnál el kell felejteni az alá-, és fölé rendelt viszonyokat. A párkapcsolatban lévő feleknek ugyanúgy meg kell tanulniuk adni, mint kapni. Az erotikus masszázs során erre mindkét nemnek lehetősége nyílik. Sokan küzdünk szexuális gátlásokkal, komplexusokkal, sokan csak nem tudjuk igazán mi hoz lázba, vagy hogyan kell mást igazán lázba hozni. A masszázs gyakorlataival minden téren gazdagodunk, magunkról és partnerünkről is sokat tudhatunk meg. A lingam masszázs különösen sokat dobhat a párkapcsolatokon, ennek oka talán az, hogy ennél a felállásnál a nő kezében van az irányítás, ő az, aki masszíroz, a férfi pedig kapja a kényeztetést, irányítva van. Ezzel a felállással borulnak a mindennapokban megszokott normák. Tudom, hogy napjainkban a nők egyenjogúak és nincsenek alárendelt viszonyok, de ez nem így van. A nő ösztönösen segíti társát, minden nőben benne vannak az anyai ösztönök, a védelmezés, segítés, összetartás. Ha akarjuk, ha nem, tudatosan, vagy tudattalanul, de bizonyos szinten mindenképpen alárendeljük magunkat. Ez egy érdekes témakör, az érzelmek összevisszasága, nagyon mélyen bele lehetne menni. De erre sajnos most nincs lehetőség.

A lingam masszázs és a vágyak

lingam masszázs erotikus masszázsA lingam masszázs lényege a vágy felébresztése. Hagyományosan nem is juttatták el a masszőzök a vendégeiket az orgazmusig. Csak arra összpontosítottak, hogy minél intenzívebb érzéseket váltsanak ki a vendégeikből, és, hogy ez által azok minél többet tudjanak meg magukról, vágyaikról. Természetesen, amikor egy párkapcsolaton belül gyakoroljuk a lingam masszázs módszerét kicsit más a helyzet. Mindenképpen fontos, hogy a masszázs folyamatát minél fokozatosabban ütemezve építsük fel és a lehető legjobban elhúzzuk a masszírozást. Nagyon fontos, hogy a masszírozott testrészek sorrendjét ne cseréljük fel, hiszen ez a titka a fokozatosságnak. A mozdulatokkal szabadon kísérletezhetünk. Partnerünknek és nekünk is jót fog tenni, ha minél inkább bele visszük saját személyiségünk a mozdulatokba. Az orgazmust húzzuk el annyira, amennyire csak tudjuk, ne hagyjuk, hogy rögtön az első beteljesüljön, ezt a mozdulatok és a masszírozás területének változtatásával tudjuk elérni. A lingam masszázs módszere segítséget nyújthat azoknak a férfiaknak, akik a korai magömlés problémájával küzdenek.

Mire vágynak a férifak? Tényleg lingam masszázs a vágyuk?

A szexuálpszichológusok úgy vélik, hogy a férfiak többsége nagyon nehezen mutatja ki mit is szeretne igazán. Ezért a nőnek nagyon résen kell lennie, ez érvényes egy normális együttlétre is és a lingam masszázs gyakorlatára is, és oda főleg. Hiszen ebben a helyzetben a férfi nyitott könyvként fekszik előttünk, ha jól veszsük a jeleit könnyen kiolvashatóvá válik. Az biztos, hogy fokozhatjuk a lingam masszázs élményét, egy erotikus hangulatú megvilágítással és egy szép fehérneművel. A férfiak szeretik a női test látványát. A férfiak lelke nagyon érzékeny, vigyáznunk kell, hogy véletlenül se sértsük meg büszkeségüket.

A lingam masszázs során kölcsönösen feltöltődnek a partnerek, ugyanúgy, mint a joni masszázsnál. A masszőrt az ölti fel, hogy adhat, hogy megtapasztalhatja, milyen energiákat tud felszabadítani társából, hogy milyen vágyakat tud kelteni. A masszírozás alanya pedig bizonyságot kap társa odaadásáról, és feltétel nélküli szeretetéről. A lingam masszázs erősíti a párkapcsolaton belüli bizalmat és segít levetkőzni a gátlásokat.