Hogyan segíthet az erotikus masszázs

erotikus masszázsMár önmagában az is nagy dolog, ha egy pár eljut odáig, hogy szexuális életüket az erotikus masszázs módszerével színesítsék. Nagyon sokan sajnos mielőtt eljutnának odáig, hogy kapcsolatukat ilyen módszerekkel emeljék egy fentebbi szintre belefásulnak a hétköznapokba. A belefásultsággal az együttlétek gyakorisága megritkul. A gyakoriság csak egy dolog, ami még ennél is rosszabb, veszélyesebb az az, amilyenné az együttlétek válnak. A többségnél ez monoton gyors szexet jelent. Ez veszélyes, mert, ha nem figyelünk, ebbe teljesen belefáradhatunk és elveszíthetjük nőiességünk és férfiasságunk plusz sugárzását. Ami viszont szükséges ahhoz, hogy egészséges, teljes életet élhessünk. Talán szerencsésebb az az eset, amikor csak az egyik félnél kezd elhatalmasodni a szexuális passzivitás és ilyenkor a másik még vissza tudja rángatni, vagy érződik, hogy gond van. Amikor mindkét fél passzívvá válik, akkor nincs ami motiválná őket a változtatásra. Ezek nagyon veszélyes dolgok, és nem szabad hagynunk, hogy belefásuljunk.

Erotikus masszázs – az első lépés

Az erotikus masszázs módszere azért nagyon jó megoldási alternatíva a szexuális együttléteket háttérbe szorított pároknak, mert ennél a masszírozási módszernél, hiába erotikus masszázs nem az együttléten van a hangsúly. Az erotikus masszázs lényege pont az, ami ezeknél a pároknál háttérbe szorult, ez pedig a vágy és annak felébresztése. A szexuálisan megfáradt, kiüresedett pároknál az erotikus masszázs a megújulásban csak az első lépés, de a leghangsúlyosabb. Nem véletlenül az erotikus masszázs két típusáról beszélhetünk, a lingam masszázsról és a joni masszázsról. A lingam esetében a férfi kapja a masszírozást, míg a joninál a nő. Fontos, hogy mindkettőt alkalmazzuk, hogy mindkét fél átélhesse, hogy milyen adni és milyen kapni. Az igazi teljesség csak akkor érhető el, ha mindkét szerepben kipróbálja magát valaki.

Mit jelent az erotikus masszázs?

erotikus masszázsAz erotikus masszázs nem a nemi aktusról szól, hanem sokkal inkább a vágy keltéséről, annak felébresztéséről. Ez az, amiért ideális azoknak a pároknak, akik már kicsit elfelejtették milyen igazán vágyakozni. Az erotikus masszázs fokozatosan vezeti vissza a párokat az erotika világába, így ne erőszakosan dönti le a felépített falakat, hanem csak apránként. Az erotikus masszázsnál a pároknak nem kell együtt lenniük, sőt talán jobb is, ha az elején az együttlét elmarad, mert így még jobban fokozódhat a vágy. Az erotikus masszázs során partnerük egész testét átmasszírozzuk, átsimogatjuk, így van lehetőségünk újra megízlelni az érintés varázsát. A megüresedett szexuális élettel rendelkező pároknak fel kell fedezniük azt, hogy az együttlétek nem törvényszerűek, nem a rutin feladatok egyikét alkotják, hanem a lényeg, hogy élvezzük, hogy át tudjuk érezni.

Hogyan indul az erotikus masszázs?

Az erotikus masszázs során az egész testet át kell járni, bevezető, lazító masszázs mozdulatokkal kell indítani, hogy az adó és a kapó is rá tudjon hangolódni az eseményre. A masszírozás mozdulataival szabadon kísérletezhetünk, sőt az a jó, ha merünk kísérletezni, új dolgokat kipróbálni. A mozdulatok sorrendjén viszont nem szabad változtatni. A lényeg a fokozatos kibontakozásban van, ha felcseréljük, megvariáljuk a mozdulatok sorrendjét ez elveszik, és nagyon könnyen átmehet egy sima pettingbe. Az erotikus masszázs nem bonyolult, nehéz dolog, de fokozott érzelmek, ösztönök miatt nagyon fontos a tudatosság. A masszőrnek tudnia kell, hogy mit csinál s azt is, hogy a következő mozdulattal mit akar csinálni; ez nélkülözhetetlen ha azt akarja, hogy élvezetes legyen az erotikus masszázs.