Erotikus masszázs hölgyeknek

Erotikus masszázs a női oldalról

erotikus masszázs nőknekAz erotikus masszázs női oldalról való megközelítését yoni masszázsnak nevezzük. Ebben az esetben értelemszerűen a nő kapja a kényeztetést. A női oldalról az erotikus masszázs viszonyában ugyanaz mondható el, mint a férfi oldalról. A masszázsnak nem az orgazmus elérése a célja, hanem a vágyak minél erőteljesebb felébresztése. Nagyon fontos, hogy egy párkapcsolatban az erotikus masszázs mindkét fajtáját a yoni és a lingam masszázst is gyakoroljuk, vagyis mindkét fél legyen masszírozott és masszírozó szerepben is. A férfinak is meg kell tanulnia alárendelten kedvese érzékeihez igazodni. A masszírozónak mindig a masszírozott reakciót kell figyelnie és ahhoz passzolóan irányítani mozdulatait. Nagyon fontos, hogy a masszáz folyamatos legye, így a masszírozónak gondolatban minidig egy lépéssel előrébb kell járnia. Az erotikus masszázs közben a masszőrnek figyelnie kell, ha olyan területre téved a keze, ami a masszírozottnak érzékeny pont, időben váltani kell, hiszen a masszázs fontos, hogy minél jobban elhúzott legyen, addig kell fokozni a vágyakat amíg csak lehet.

Erotikus masszázs és a női igények

A következő sorokban leírtak más szalonok tapasztalatával is összhangban vannak. Az erotikus jellegű szolgáltatások igénybevételéről az emberek többsége rögtön a férfi nemre asszociál, hogy ők azok, akik többször és bátrabban igénybe veszik ezeket a szolgáltatásokat. Az erotikus masszázs terén szerzett tapasztalatok azonban nem támasztják alá ezeket a gondolatokat. Sőt, majdnem hogy ellent mondanak nekik. Az erotikus masszázs szolgáltatására a nők legalább olyan arányban tartanak igényt, mint a férfiak. A páros masszázsok kezdeményezői pedig általában a nők szoktak lenni. A legtöbb masszázs szalon a női és férfi vendégeket egyaránt fogadja, a legtöbb masszázsszalon azonban csak női masszőrökkel dolgozik. De vannak olyan szalonok, olyan masszőrök, akik direkt a női nem kényeztetésére specializálódtak. Sok férfi masszőr van, akik direkt a női nem masszírozását helyezik előtérbe. Az, hogy a nők többsége mit szeret jobban, nem tudjuk. Nem tudjuk, hogy a nők egy női vagy egy férfi masszőrtől szeretik jobban megkapni az erotikus masszázs élményét.

Erotikus masszázs nőknek

erotikus masszázs nők számáraA női test, akárcsak a férfi test sűrűn van hálózva érzékeny pontokkal. A masszázs során felfedezhetjük, testünk rejtett pontjait, jobban megismerhetjük magunkat. Az önismeret nem csak a fizikális valónkra vonatkozik. Az erotikus masszázs során ki vagyunk szolgáltatva partnerünknek, akitől folyamatosan kapjuk az impulzusokat. A masszázs során nem csak azt van lehetőségünk megtapasztalni, hogy testünk különböző pontjai hogyan reagálnak az érintésre, hanem azt is, hogy lelkünk hogyan reagál erre a különleges élményre. A nőknek nyújtott erotikus masszázs semmivel sem kerül többe, mint a férfiaké. A szalonok nagyon diszkréten kezelik vendégeiket és vendégeik szokásait. Régebben sokan úgy viszonyultak az ilyen jellegű masszázs szalonokhoz, mint a kuplerájokhoz. Ma már az erotikus masszázs szalonok jelenlétét az emberek természetesnek veszik, és nem keverik össze semmivel sem, a masszázs szalonok és a masszőrök megítélésén változtatott az a tény is, hogy a szalonokban nem csak erotikus masszázs, hanem bármilyen más masszázs is igényelhető. Ez a masszőrök profizmusát támasztja alá. A masszázs szalonok által nyújtott erotikus masszázs élményét nem szabad összekeverni, egy lapon venni a magukat netes felületeken hirdető masszőrökkel, náluk sokkal nagyobb az esély a csalódásra.