Lingam masszázs felsőfokon

A lingam masszázs

A lingam masszázs során a nő masszírozza férfi partnerét. A masszázs az erotikus masszázs egyik fajtája. A masszázs lényege a minél lassabban minél intenzívebbre bontakozó vágyak előhívása. A masszázsnak nem az orgazmus elérése a célja. A lingam masszázs jó eszköz a párkapcsolatok elmélyítéséhez, a bizalom megerősítéséhez. A nőnek és a férfinak egyaránt ót tesz. A lingam masszázs alkalmazásához nem kell profi masszőrnek lenni. A masszázs során bátran kísérletezhetünk a mozdulatokkal, hagyhatjuk fantáziánkat szabadon szárnyalni, bármit lehet. Egyedül arra kell nagyon figyelnünk, hogy a lingam masszázs során a masszírozott testrészek sorrendjét ne cseréljük fel. A sorrend a fokozás miatt alakult ki, a kevésbé érzékeny területektől indulva fokozatosan haladunk az egyre érzékenyebbek felé, majd a masszázs végkifejletének hagyjuk a nemi szervet. Ha felcseréljük a sorrendet megtörik a fokozatosság és elveszik a masszázs lényege.

Mitől lesz felsőfokú a lingam masszázs

lingam masszázs felsőfokonA lingam masszázs egyszerre szól az adó és kapó félről, a két fél egymásra van utalva. Arra, hogy mitől lesz felsőfokú a lingam masszázs nem lehet egy mondatban válaszolni. Legfőképp a hozzáállásunknak kell felsőfokúnak lennie. Teljesen át kell adni magunkat az élmények, alá kell tudni rendelni magunkat az érzéseknek, benyomásoknak. A masszírozó fél érzéseinek rá kell kapcsolódnia a masszírozottéra. Arra kell figyelni és aszerint kell irányítani a mozdulatokat, hogy milyen reakciót tapasztalunk. Nagyon fontos – mint azt már említettük- a fokozatosság, ha azt tapasztaljuk, hogy egy testrész masszírozása nagyobb izgalmat vált ki a vártnál térjünk át egy másikra, és majd a masszázs egy már izgatottabb pillanatában térjünk vissza. A lingam masszázs ráhangolódását egyéb apró trükkökkel is megdobhatjuk. Próbáljunk meg egyszerre minél több érzékszervre hatni, de vigyázzunk, hogy azért túlzásokba se essünk. Csináljunk félhomályt, világítsunk gyertyákkal, a sötétség leple alatt sokan könnyebben megnyílnak, könnyebben mernek vágyni, és kívánni. A gyertyák lehetnek illatosak, sok illat pozitívan hathat, mivel vágykeltő hatásuk van. A vágykeltő illatok mellé tegyünk a szobába vágykeltő színeket. És olyan masszázs olajt szerezzünk be, aminek illata szintén vágykeltő, és harmóniában van a gyertya illatával. Ha ezek a kellékek mellé magunkat, a tudatunkat is egy felsőbb szintre emeljük minden nagyon jó lesz. Lehetünk meztelenek vagy viselhetünk egy szép, igazán erotikus fehérneműt is, az a lényeg, hogy mi és partnerünk is élvezzük a pillanatot. A lingam masszázs művészetét meg kell tanulni, meg kell tanulni, hogy ne a vágyak irányítsanak, hogy a masszázs ne csapjon át egy szenvedélyes együttlétbe, hanem az maradhasson ami.

Hogyan tanuljuk ki a lingam masszázs gyakorlatát

erotikus masszázs és lingam masszázs kapcsolataA tanulásnak több módszere is van. Utána olvashatunk a lingam masszázs és általában a masszázs mozdulatainak. Nézhetünk videókat. Akármelyik tanulási módszert is választjuk, nagyon fontos a gyakorlás. A gyakorlás kell ahhoz, hogy minél jobban tudjunk azonosulni a masszőr szerepével. Ha úgy gondoljuk a tanuláshoz egy igazi masszőr segítségét is kérhetjük. Ennek két módja van. Elmegyünk és magunkat masszíroztatjuk, ezzel megtapasztaljuk a másik oldalt, könnyebben tudunk majd ezáltal adni. Vagy választhatjuk a páros masszázs lehetőségét is és még az a lehetőség is fennáll, hogy csak szemlélőként veszünk részt a masszázsban, vagyis megnézzük, hogy hogyan zajlik a lingam masszázs a gyakorlatban.