Erotikus masszázs és erotika

Erotikus masszázs és az érzékszervek

erotikus masszázs és az erotika
Az erotikus masszázs, több mint egy egyszerű erotikus játék, de azért módszerébe bátran vihetünk bele erotikus jellegű játékokat is. A masszázs lényege a vágyak felébresztése és minél tovább húzódó fokozása. A legtöbb erotikus jelenséggel szemben az erotikus masszázs esetében nem az orgazmus elérése a cél. A masszázsnál a tapintást használjuk, a bőrön keresztüli érzékelésre hatunk. Ezért nagyon fontos, hogy a masszírozó fél keze ápolt legyen, nők esetében ne legyenek hosszú, hegyes körmök, semmi se zavarja meg a masszázs élményét.

Erotikus masszázs és illatok

A masszázs gördülékenységének érdekében érdemes masszázsolajt használni, így a tapintás mellett a szaglás érzékelését is bevonhatjuk az erotikus masszázs műveletébe. Érdemes illatosított masszázsolajt vásárolni, az illatosítottnál pedig figyeljünk az illatok hatására. Vannak olyanok, amelyek vágyfokozóak, vágykeltőek, de erről már beszéltünk. Az illatokat, ha nem tudjuk az olajjal bevonni az eseménybe, gyújthatunk illatos gyertyákat is, a hatás ugyanaz lesz, kellemesebb hangulat.

Erotikus masszázs és hangok

Az erotikus masszázs módszerébe majdnem minden érzékszervet bevonhatunk. Elsőre furcsa lehet, de még a hallószerveken keresztül is generálhatjuk, fokozhatjuk az élményt. Tegyünk be háttérzenének lágy, tantrikus zenét, ne legyen túl hangos, és túl meditatív sem, a zene hasson az érzékszervekre. Ugyanaz a zene mindenkiből mást vált ki, találjuk meg azt, ami számunkra a legmegfelelőbb a masszázs élményéhez.

Erotikus masszázs és a látvány

Az erotikus masszázs élményét látószerveinken keresztül is emelhetjük, ez különösen igaz a lingam masszázsra. A lingam masszázs esetben a nő masszírozza férfi partnerét, adjunk az élménynek és díszítsük fel magunkat mind lelkileg, mind testileg. Viseljünk olyan fehérneműt, amiről tudjuk, hogy kedvesünk teljesen oda van, figyeljünk tartásunkra, legyen kecses, hízelgő és csábító. Igen, van, különbség, ha gondolatban ráállunk arra, hogy mi ott, és akkor istennők vagyunk, annak lesz kisugárzása, és kedvesünk is érezni fogja, ez nagy önbizalom próba, de megéri kísérletezni.

Erotikus masszázs és egyéb erotikus játékok

erotikus masszázs férfiaknakAz erotikus masszázsban csak a mozdulatok sorrendje az, ami szigorúan kötött. A sorrend ugyanis az, ami a fokozatosságot biztosítja, a fokozatosság pedig az élmény alapvető része. De az, hogy az erotikus masszázs műveletébe milyen egyéb eszközöket vonunk be csak rajtunk múlik, a mozdulatok jellege szintén szabad kísérletezés tárgya lehet. Csak el kell döntenünk mit akarunk erotikus masszázs és ehhez kiegészítők, vagy erotikus játékok és ehhez eszközként masszázst. Ha az erotikus masszázs a cél, az eszközökkel és az egész történéssel mértékkel kell bánnunk, hogy a masszázs ne veszítse el igazi lényegét. Ha az erotikus masszázs csak egy szabadon választott kiegészítője az együttlétnek, akkor viszont bármit lehet, megéri a masszázst így is- úgy is alkalmazni. Bármelyik eszköz, bármelyik mozdulat lehet erotikus jellegű, csak kell, hogy mindkét fél ugyanazt lássa benne, mindkét félben hasonló hatást keltsen. Az a lényeg, hogy mindkét fél évezze az együttlétet, amint az egyik momentum valamelyik résztvevőnek nem jön be, ott a vége, semmit sem erőltethetünk rá a másikra. Az erotikus masszázs akár a határok felfedezéséhez is tökéletes eszköz lehet.