Lingam masszázs, hogy igazán férfinak érezd magad

Lingam masszázs

lingam masszázs férfiaknakA lingam masszáz az erotikus masszázs típusa, esetében a férfi kap kényeztető masszázst a női partnertől. Amikor a férfi masszírozza női partnerét azt eszo vagy joni masszázsnak hívjuk. Egy párkapcsolatban nagyon fontos, hogy mindkét masszázstípus arányosan legyen alkalmazva, mindkét félnek kell a gondoskodás és kell az is, hogy gondoskodhasson. Egy kapcsolatban az erotika színtere az, ahol a viszonyok a leginkább kiegyenlítetten kell, hogy alakuljanak. Természetesen kell, hogy az élet ezen színterén is meglegyenek a női és férfi szerepek jellemző vonásai, de az erotikus játékokban csak akkor szabad valamit csinálni, ha azt mindkét fél akarja. A lingam masszázs nem csak fizikálisan nyújt kielégülést a férfinak, hanem lelkileg is jót tesz.

A lingam masszázs fizikális pozitívumairól

A lingam masszázs minden olyan pozitívumot magán hordoz, amit általában a masszázsok. Folyamán átmozgatjuk az egész testet, ez serkenti a vérkeringést, lazítjuk a megmerevedett testrészeket. A lingam masszázs bevezető szakaszában a kevésbé érzékeny testrészeket masszírozzuk át, ez önmagában még nem is annyira erotikus, természetesen könnyen azzá tehető, és törekedjünk is arra, hogy az legyen. A lingam masszázs esetében, akárcsak az erotikus masszázs bármelyik másik típusánál nagyon fontos a fokozatosság. A fokozatosságot a testrészek masszírozásának sorrendje adja. Mindig a legkevésbé érzékenytől kell fokozatosan az érzékenyebb majd a végén a legérzékenyebb felé haladni, természetesen a nemi szerv masszírozása kell, hogy a végére maradjon. A masszírozás mozdulataiban azonban teljes mértékben szabad kezet kapunk, úgy masszírozunk, ahogy partnerünknek és nekünk is jól esik. A lingam maszsázs módszerével, ha a mozdulatainkat úgy alakítjuk a prosztata masszázst is belevihetjük. A prosztatának a masszírozás mindenképpen jót tesz, megbetegedését is megelőzhetjük vele. A lingam masszázs rendszeresebb alkalmazásával a korai magömlés problémáján is segíthetünk. Ezzel kapcsolatban a legfontosabb elv, amit be kell tartanunk az az, hogy ne hagyjuk partnerünknek, hogy az első orgazmust átélje. Amikor érezzük, hogy közel az ejakuláció változtassunk mozdulatainkon, masszírozzunk kicsit más testrészt, természetesen akkor már leginkább az igazán érzékeny területekre koncentrálva. Húzzuk az orgazmus beteljesülését amíg csak tudjuk, az igazán jó az, ha négy-öt orgazmus közeli állapotot is túl tudunk lépni. Ez a módszer segíthet kontrollálni a férfiaknak a korai magömlés problémáját.

A lingam masszázs pozitív lélektani hatásai

lingam masszázs és erotikus masszázsA lingam masszázs gyakorlása a férfinak és a nőnek egyaránt jót tesz. A férfinak is kell, hogy kényeztetve legyen, hogy azt érezze, partnere lényegében bármit megtenne érte. És ugyanakkor a nőnek is kell éreznie, hogy tud csábító, erotikus kisugárzású domina lenni, aki képes partnerét érzékeivel teljesen elvarázsolni. Az ilyen tapasztalások szükségesek ahhoz, hogy egy párkapcsolatban az energiák megfelelő intenzitáson legyenek. Kell, hogy tudjunk adni és tudjunk kapni is, meg kell tanulnunk bízni partnerünkben. A lingam masszázst a legjobb, ha partnerünktől kapjuk, mert így a fizikai gyönöyrök mellé mindenképpen lelki örömök is társulnak. Ha éppen nincs párkapcsolatunk, de érzünk magunkban elég késztetést felkereshetünk egy profi masszázsszalont. A lingam masszázs fizikális élménye így meg marad, mindenki önbizalmának jót tesz. A masszázzsal olyan testrészeket, olyan érzékeket, pontokat érintenek, izgatnak, amelyek energiát szabadítanak fel, ezek akkor is felszabadulnak, ha azt nem a jól ismert kedvestől kapjuk, bár kizárt a lingam masszázs akkor az igazi.