Milyen az igazi lingam masszázs?

A lingam masszázs pozitív hatásai

lingam masszázs budapestA lingam masszázs egy különleges élményt nyújt a férfiaknak. A masszázs az erotikus masszázs egyik típusa, az, amely során a férfi nem képviselői részesülnek erotikus kényeztetésben. Az eszo vagy más néven yoni masszázs ennek a párja, ekkor pedig a nők kapnak hasonló erotikus masszázst. A lingam masszázs nagyon sok szempontból jó, fontos lenne, hogy szerves részét képezze a párkapcsolatoknak, csak úgy, mint általában az erotikus masszázs. Az ilyen erotikus felfedezésekkel, a párok jobban megismerik egymás és saját titkos vágyaikat, felfedezik a rejtett érzékeny pontokat. Egymás alaposabb megismerésével párhuzamosan mélyülni fog az egymásba vetett bizalom, nagyobb mértékű lesz az egymással szembeni kitárulkozás. És ezek mellett nem elhanyagolható az sem, hogy a mélyebb kitárulkozás, a vágyak felfedezése miatt valószínűleg az intim együttlétek minősége is javulni fog. A lingam masszázs és az erotikus masszázs összes fajtája jó a már régebb óta tartó párkapcsolatoknak is és a frissebb kapcsolatoknak is. Az idősebb kapcsolatokat képes megújítani, a fiatalabbakat képes elmélyíteni.

Hogy néz ki a lingam masszázs a gyakorlatban?

A lingam masszázs nem igényel nagy fokú előkészületeket, nem kell hozzá semmi különleges és drága kellék. Csak kellünk ketten, egy nyugodt szoba, csend, és az érzékek. Nem kell profi masszőrnek lenni ahhoz, hogy lingam masszázst csináljunk. Csak egy kis utána olvasás szükséges, az is inkább csak a tökéletesítés kedvéért.

lingam masszázsA lingam masszázs esetében a mozdulatokkal szabadon kísérletezhetünk, bárhogy masszírozhatunk, az a lényeg, hogy partnerünknek jó legyen. A masszázs nem csak erotikus masszázsból áll, a bevezető és a levezető szakaszban lényegében egyszerű masszázst alkalmazunk, átmozgatjuk az egész testet a fejtől a talpakig. Ezeknél a szakaszoknál is figyelni kell arra, hogy a masszázsnak azért legyen egy bizonyos erotikus kisugárzása, de itt még nem ezen van a hangsúly, viszont legyünk figyelmesek, ha találunk érzékeny pontot, melyeknek érintése izgató, akkor ezekhez a későbbiekben még térjünk vissza. A masszírozáshoz mindenképpen használjunk masszázsolajt, ha illatosat használunk, figyeljünk arra, hogy milyen illatú, vannak illatok, amelyek vágykeltő hatásúak, a lingam masszázs során ezeket jobb használni. A mozdulataink lehetnek csipegetősek, dörzsölősek, néhol erősebbek, néhol lágyabbak, a levezető szakaszban masszírozás helyett akár cirógathatunk is. Ha úgy gondoljuk, kezünk helyett masszírozhatunk testünkkel is, ez a csúszka masszázs technikája, de nyugodtan alkalmazható a lingam masszázs során is.

Lingam masszázs mozdulatai

A lingam masszázs során alkalmazott mozdulatok, míg az egyik részről teljesen szabadok, a mozdulatok jellegét tekintve, addig a másik részről teljes mértékben kötöttek, a mozdulatok sorrendjén ugyanis semmilyen körülmények között nem szabad változtatni. Ennek oka az, hogy a lingam masszázs lényegét fokozatossága adja, a fokozatosság által lehet folyamatosan, apránként fokozni a vágyakat. Í legkevésbé érzékeny területektől kell indulni a kevésbé érzékenyek felé, majd a végére kell hagyni a legérzékenyebbeket és a nemi szervek környékét. Ha felcseréljük a sorrendet és rögtön a lényegre térünk, azzal elveszik a lingam masszázs ritmusa. A lingam masszázs, ha figyelünk a sorrendre és a fokozatosságra tökéletes módszer lehet például a korai magömlés problémájának kezelésére. Ha a masszázsba a prosztata masszírozását is belevonjuk, akkor megelőzhetjük a prosztata panaszok kialakulását. A lingam masszázs így nem csak a párkapcsolat lelkiségének tesz jót, hanem fizikális pozitív hatásai is vannak.