Erotikus masszázs, a vágyak iskolája

Az erotikus masszázs lényege

erotikus masszázsAz erotikus masszázs a legjobb módszer arra, hogy vágyainkat felfedezzük, megismerjük. Testünk egész területén rengeteg olyan pont van, amelynek izgatása vágykeltő, sok ilyen pontot nem is ismerünk. Ahhoz, hogy életünk teljes legyen, a szexuális életünk teljessége is kell. Az erotikus masszázs módszerével javítani, fokozni tudjuk szexuális életünk minőségét. Az masszázs módszerének nem az orgazmus elérése a célja. Hanem azoknak a pontoknak a felfedezése melyek testünk különböző területein elhelyezkedő érzékeny pontok. Az masszázs során nem csak a nemi szervek masszírozására kerül sor, a masszázs alatt az egész testet körbe kell járni. A legkevésbé érzékeny pontokkal kell kezdeni és fokozatosan kell haladni az érzékenyebb pontok felé.

Erotikus masszázs módszere

Az erotikus masszázs a test masszírozásával indul. A bevezető szakaszban az egész testet, tetőtől-talpig átmasszírozzuk. A test masszírozása ráhangolja a masszírozót és a masszírozottat is az eseményre, azonban ennek a bevezető, szakasznak is adhatunk erotikus jelleget. Fel kell fedezni az érzékeny pontokat. Az erotikus masszázs kulcsa a fokozatosság, a fokozatosságot úgy lehet megtartani, hogy a kevésbé érzékeny pontok, testrészek masszírozásával fokozatosan haladunk az érzékenyebb, majd a legérzékenyebb pontok felé. Nagyon fontos, hogy az erotikus masszázsnak nem az orgazmus elérése a lényeg, hanem a vágyak felkeltése, felfedezése.

Az erotikus masszázs megnevezésére tökéletesen passzol a vágyak iskolája kifejezés. Mert lényegi hangsúlya ténylegesen arra helyeződik, hogy a párok felfedezzék egymást, és saját magukat, hogy megtanulják nekik és partnerüknek mi a jó, mit szeret. Ahhoz, hogy önmagunkról alkotott képünk teljes legyen, ismernünk kell, belső, intim, erotikus énünket is. Ahogy változunk úgy szexuális énünk is változik, folyamatos mozgás vagyunk.

Párkapcsolatunk akkor lehet teljes, ha ismerjük a másikat és bízunk egymásban, minél jobban kiadjuk magunkat partnerünknek, annál nagyobbra, mélyebbre fokozódik a bizalom is. Az masszázs jót tesz a párkapcsolatoknak.

Erotikus masszázs és a párkapcsolatok

erotikus masszázs budapestA párkapcsolatok egy külön világot képeznek a világon belül. Az a fontos, hogy a benne élő két ember jól érezze magát, teljes tudjon lenni, mint egyén és teljes tudjon lenni, mint társ. Az erotikus masszázs sok szempontból is segíthet a párkapcsolatoknak, természetesen ez nem csak egy akkor alkalmazandó módszer, ha gond van!

A már régebben tartó, esetleg kissé lapossá vált párkapcsolatokat az erotikus masszázs módszere képes feldobni. Újra megismerhetjük partnerünket és saját magunkat is. Valami olyat csinálhatunk, amit eddig nem. Ez egy izgalmas felfedezés, felébreszthetjük az egymás iránt érzett szerelmet és alázatot.

Az újabb, még fiatal párkapcsolatoknál ugyanúgy jó az erotikus masszázs, ezeknél a kapcsolatoknál egymás alapvető megismerését segíti. Sokan nehezen nyílnak meg, az erotikus masszázs pedig teljes kitárulkozást igényel. Merjünk bízni, mind magunkban, mind partnerünkben.

Az erotikus masszázs azoknak is elérhető, akik nem élnek párkapcsolatban. Nagyon sok profi masszőr dolgozik és vállal igényes körülmények között erotikus masszázst. Ez az élmény párkapcsolatban más, nyilvánvalóan jobb, hiszen ott nem csak a fizikai, hanem a lelki összetartozást is megtapasztalhatjuk, fizikálisan az erotikus masszázs egy masszőrrel is fantasztikus élmény lehet.