Lingam masszázs és szexuális életünk

A lingam masszázs és a mindennapi szexuális életünk

lingam masszázs BudapestA lingam masszázs és az erotikus masszázs nagyon jó módszer arra, hogy szexuális életünket felpezsdítsük, megfiatalítsuk. Sok tanulmány szól arról ugyanis, hogy mostanában a szexuális életünk aktivitása igencsak visszaesett. A Göttingeni Egyetemen végeztek ezzel kapcsolatban egy kutatást, a felmérésben 13, 483 párkapcsolatban élő nő és férfi vett részt. Az eredmények nagyon megdöbbentőek voltak. A felmérés négy hétig tartott, ez a négy hét alatt a párok 17% egyáltalán nem élt szexuális életet, 57%-uk pedig csak egyszer teremett nemi aktust kedvesével, a kutatásban részt vevőknek csak 25%-a él aktívabb nemi életet, és ez is heti egy – két alkalmat jelent. A kutatás nagyon sok egyéb érdekes dologra hívja fel a figyelmet, érdekes adat például, hogy a 60-as éveikben járó, idősebbnek tartott emberek, akik párkapcsolatban élnek aktívabb nemi élettel rendelkeznek, mint a 30-as éveikben járó egyedülálló fiatal felnőttek. A kutatásban a jelenség elsődleges magyarázatául az elmúlt években fokozatosan kibontakozó szexuális szabadságot hozták fel. A szexuális szabadság kibontakozásával eltűntek a tabuk a nemiség titokzatossága, ezek pedig olyan tényezők voltak, amik a szexualitást generálták, a túlzott szabadság a felfokozottság helyett az unalmat eredményezte. Pont az ilyen eredmények megszületéséért fontos az, hogy az erotikus masszázs, a lingam masszázs módszereit bevezessük szexuális életünkbe. Kicsit olyan, mintha a nagy bármit lehet állapotban elfelejtettük volna a lényeget.

Lingam masszázs és egészség

A fentebbi bekezdésben tárgyalt kutatás eredményei megdöbbentőek, nem szándékunk ezt tovább elemezni, csak egy fontos tényezőt feltétlenül ki kell emelni. A lingam masszázs, az erotikus masszázs, bármilyen szexuális játék és együttlét szükséges az egészséges fizikai és lelki létünkhöz. Ez egy állandó körforgás. Úgy vélik és tény, hogy azok az emberek tudnak egészséges lelki és fizikális kapcsolatot kialakítani, akik egészséges lelki és fizikális állapotban is vannak, bármilyen sérülés már nehezítheti a kapcsolatok kialakítását. Az egészséges, harmonikus szexuális élet alapja tehát az egészséges lét, de ugyanakkor ez fordított irányban is igaz, mert ahhoz, hogy teljesek lehessünk, teljes életet élhessünk az egészséges szexuális élet szükséges.  Az egészséges nemi kapcsolatoktól kapjuk meg a nemi oldalunk megerősítését, ez a megerősítés elengedhetetlen ahhoz, hogy mint nő, vagy, mint férfi kiteljesedhessünk. A lingam masszázs és a yoni masszázs tökéletes eszköz ahhoz, hogy szexuális mivoltunkban megerősítést kapjunk. Az egy dolog, hogy valaki él-e nemi életet, ez mellett nem mellékes az, hogy milyen nemi élet él. A fentebbi kutatáshoz visszakanyarodva az emberek, a párkapcsolatok többségénél nem csak az okozhat elidegenedést, hogy közöny alakul ki bennük, mivel az egész szex téma mindennapivá válik, hanem az is közrejátszhat, hogy nem tudják, hogyan tartsák fent a másikban az érdeklődést, a vágyat.

Lingam masszázs, erotikus masszázs

lingam masszázs csak Neked Tuti csajoktól!A lingam masszázs esetében a férfi kap erotikus kényeztetést, az erotikus masszázsnak rengeteg fajtája van, azon felül, hogy a nő vagy a férfi kapja a masszázst sok más szempont alapján is alakultak ki típusok. Ezek olyan technikák, amik segítségével felfedezhetjük egymás és saját magunk vágyait, érzékeit. Az ilyen masszázsok során nem az orgazmus a cél, hanem a vágyak felkeltése, azok végtelenségig történő fokozása. A lingam masszázs segítségével feldobhatjuk kapcsolatunkat, felülemelkedhetünk a beállt hétköznapokon és közönyön.