Erotikus masszázs lelki békénkért

Az erotikus masszázs lényege

Az erotikus masszázs lényege egymás és saját vágyaink, testünk felfedezése. A masszázs módszere erotikus utazás, amelynek célja, hogy szexuális kultúránkat fejlessze, egy magasabb szintre emelje. A masszázs titka, kulcsfontosságú eleme a fokozatosság, ez az alapja mindennek. A fokozatosságot úgy lehet fenntartani, hagy a masszírozandó testrészek sorrendjét betartjuk. A sorrend lényege, hogy a legkevésbé érzékeny területektől fokozatosan halad az érzékenyebb és végül a legérzékenyebb területek felé, egyértelműen a nemi szerveket és azok környékét hagyja a végére. Erre nagyon kell figyelni, a masszázst a lábnál, pontosabban a talpaknál kell kezdeni, haladhatunk felfelé a lábak mentén egészen a combig, majd át kell mennünk a fejhez és onnan kell fokozatosan lefelé haladnunk, mielőtt azonban a nemi szervek környékére térnénk, a két részt többször is érdemes átmasszírozni.

A masszázs mozdulatai teljes mértékben a fantáziánkra vannak bízva. Nagyon sok csatornán keresztül informálódhatunk és szerezhetünk tudást, de a masszázs mozdulataival szemben semmilyen kikötés nincs. Bármilyen Másik masszázs technikájából-mozdulataiból illeszthetünk bele, az erotikus masszázs lényege, hogy jó legyen.

Miért fontos az erotikus masszázs?

kényeztető masszázsAz erotikus masszázs fontossága összetett. Minden nőnek és minden férfinak szüksége van arra, hogy érezze, szeretik, a masszírozónak a masszázshoz alázattal kell viszonyulnia, neki ott, akkor alá kel magát rendelnie annak, hogy partnerének mi okoz örömet. A szeretet ilyen típusú megnyilvánulására mindenkinek szüksége van, mindkét nem képviselőinek. Amikor a nő kapja az erotikus kényeztetést, azt yoni, vagy eszo masszázsnak hívjuk, a férfiak esetében pedig lingam masszázsról beszélünk.  A kölcsönösség alappillére a kapcsolatnak, ennek nem csak a szexuális életünkben, hanem mindenhol meg kell nyilvánulnia. Fontos, hogy legalább néha erőteljes visszaigazolást kapjunk a szeretetről, az erotikus masszázs erre tökéletes eszköz.

Erotikus masszázs és a szeretet kifejezése

Az erotikus masszázs a szeretet kifejezése mellett sok más szempontból is fontos. Ha például a nők esetét nézzük, nagyon sokan közülük szexuálisan zártak és komplexusosok, elég egy—két nagyon negatív élmény átélése, és ezek képesek olyan sebet hagyni, amik maradandó sérülést okoznak, ezeket fel lehet oldani, csak tudni kell jól állni a helyzethez. A komplexusok nem csak sérülésekből fakadhatnak, eredeztethetők kisebbség érzési problémáinkból is, egy kicsit nagyobb önbizalomhiányt a mai társadalom által leközvetített hibás értékek nagyon megdobhatnak. Az ilyen jellegű konfliktusok olyanokban is fellelhetők, akik egyébként harmonikus és jól működő párkapcsolatban élnek. Az erotikus masszázs jót tesz, az ember kap egy erős visszaigazolást, arról, hogy szeretik, közben elmerül vágyaiban, megbizonyosodik arról, hogy testét lehet szeretni és ez oldhat komplexusain.

Az erotikus masszázs pozitív fizikális hatásai

Az erotikus masszázs módszere jót tesz a léleknek és a testnek is. A masszázs lényege nem az orgazmus elérése, de azért általában mégis ez a masszázs vége. Az orgazmus által az embert boldogságérzet önti el, a folyamatot le lehetne vezetni, azáltal is, hogy melyik sejt mit generál, de ebbe most inkább ne menjünk bele, az orgazmusnak bizonyítottan több pozitív fizikális hatása is van. Testünknek kell, hogy néha kényeztessék, bőrünknek jót tesznek az olajok, a masszázs segíthet feszességének megőrzésében. Az erotikus masszázs addig a legjobb, amíg nem tudatosan egy kitűzött céllal csináljuk, csak szeressük egymást!