Az erotikus masszázs világa

Az erotikus masszázs típusai

Az erotikus masszázs különleges érzéki kényeztetést jelent a nőknek és a férfiaknak egyaránt. Az erotikus masszázs két alapvető típusát  a nemek szerint különíthetjük el. Amikor a nő kapja a kényeztetést azt eszo vagy yoni masszázsnak nevezzük, amikor a férfi részesül a kényeztetésben az pedig a lingam masszázs. A kettő lényege ugyanaz, a vágyak felfedezése és minél tovább tartó fokozása. Az erotikus masszázs során nem az orgazmus elérése a cél, sőt az a jó, ha azt többszörösen el tudjuk húzni. A masszázs tökéletes eszköz önmagunk és társunk felfedezéséhez, a bizalom erősítéséhez.

Az erotikus masszázs alapjai

Az erotikus masszázs alkalmával a mozdulatok kötetlenek. Mindenki olyan mozdulatokat és kiegészítőket használ a masszázshoz, amelyet szeretne, semmilyen megkötés nincs! Viszont a mozdulatok sorrendje szigorúan kötött. A masszázs lényegét ugyanis a fokozatosság adja, ha ez elveszik a masszázs lényege veszik el. Tehát mindig a legkevésbé érzékeny területektől kell fokozatosan az érzékenyebbek felé haladni, úgy, hogy a nemi szerveket és azok környékét hagyjuk a masszázs végére. A lingam masszázs és az eszo masszázzsal kapcsolatban is számos irodalomból meríthetünk ötleteket, olvashatunk tanácsokat, de a legjobb talán az, ha ösztöneinkre hagyatkozunk. Fontos, hogy a masszőr folyamatosan figyelje partnere reakcióit, visszaigazolásait. A masszőr mozdulatainak folyamatosnak kell lenniük, így neki gondolatban mindig egy lépéssel előrébb kell járnia.

Az erotikus masszázs eszközei

Az erotikus masszázs során bármilyen kiegészítő eszközt használhatunk, az a fontos, hogy az a masszírozott félnek örömet okozzon. Viszont vannak olyan eszközök, amelyeket a gyakorlati szempontok miatt érdemes beszereznünk. Nagyon fontos a masszázsolaj. Az olaj nélkül kezünk nem csúszik a bőrön, viszont ha már olajt vásárolunk vásárolhatunk illatosat is. Rengeteg illat van, amelynek vágyfokozó hatása van, vagy ha nem is a vágyfokozásra megyünk, legalább arra figyeljünk, hogy olyan illatút vegyünk, amely a kedvesünknek tetszik. A masszázshoz nyugodt, csendes közeget teremtsünk, telefonok kikapcsolva, csengő hatástalanítva. A szobát próbáljuk meg hangulatvilágítással feldobni, ha igényünk van rá, kapcsolhatunk be halk háttérzenét. Törülközőkre mindenképpen szükség lesz az olaj miatt. A fekhelyet próbáljuk meg úgy kialakítani, hogy a masszőr is kényelmesen tudjon ülni és masszírozni, valamint a masszírozottnak is kényelmes legyen.

Erotikus masszázs szalonunkban

Erotikus masszázs szalonunkban profi masszőr lányok kényeztetik a vendégeket lingam masszázzsal. Szalonunk exkluzív kialakítású, csak pillantson meg pár képet a galériánkban és máris látni fogja. A szalon hangulatos kialakításával is ahhoz próbálunk meg hozzájárulni, hogy vendégeink minél jobban el tudjanak vonatkoztatni a zajos hétköznapoktól és ki tudjanak kapcsolni. Fontosnak tartjuk a diszkréciót, masszőreink precíz szervezésének és a szalon kialakításának köszönhetően ügyfeleink nem találkoznak egymással. A vendégek számára természetesen fürdőhelységet biztosítunk. Az ügyfeleknek csak a kiválasztott masszőrrel kell találkozniuk, senki mással nem fognak összefutni, ezt garantálhatjuk! Szalonunkban a masszázs időtartama nyolcvan perc, ez idő alatt az ügyfél egy teljes testre kiterjedő abszolút az egyéni igényekhez igazított erotikus masszázsban részesül. Árainkkal kapcsolatban felmerülő kérdéseit az elérhetőségünknél megadott telefonszámon teheti fel. Bármilyen kérdése vagy különleges kérése van a lingam masszázzsal kapcsolatban keressen minket bizalommal.