Hogyan tegyük még jobbá az erotikus masszázs élményét

Az erotikus masszázs egy olyan szexuális élmény, ami minden párnak jót tesz. Tökéletes lehetőséget nyújt egymás mélyebb megismerésére, egymás vágyaink és saját vágyaink felfedezésére. És ugyanakkor a bizalom elmélyítésében is segítséget nyújt. Minden párnak, mindenkor megfűszerezi szexuális életét.

Az erotikus masszázs lényege nem az orgazmus elérésében van, sőt pont az elnyújtott szexuális vágyakban, a vágy fokozásában és minél hosszabb ideig tartó elnyújtásában. Így az mellett, hogy egy izgalmas erotikus élmény, segíthet a korai magömlés problémájával küzdőknek is. Segítségével megtanulhatjuk kezelni vágyainkat, érzéseinket.

Az erotikus masszázs technikája

erotikus masszázsAz erotikus masszázs nem rendelkezik bonyolult technikával, elsajátítása sem igényel sok tanulást, csak egy csipetnyi odafigyelést. Az erotikus masszázs arra sarkall, hogy merjük kifejezni vágyainkat, tudjunk vágyakozni és fel tudjuk ismerni, hogy valójában testünk egésze lehet erogén zóna. Az erotikus masszázsnál nagyon fontos a fokozatosság, a fokozatosságot a mozdulatok sorrendje biztosítja, erre az egyre nagyon oda kell figyelni. Az erotikus masszázs folyamatát a kevésbé érzékeny területek masszírozásával kell kezdeni, ezek bevezető mozdulatok, amik mindkét félnek segítenek a ráhangolódásban és fokozatosan kell haladni a minél majd egyre érzékenyebb testrészek felé. Értelemszerűen a kibontakozást a nemi szervek masszírozása adja. A mozdulatokkal szabadon kísérletezhetünk, sőt az a legjobb, ha kísérletezünk, ki kell tapasztalni, hogy mi és hogyan izgatja leginkább párunkat.

Az erotikus masszázs nem igényel sok és költséges kelléket. Kell egy kényelmes fekhely, egy nyugodt, csendes szoba, pár törülköző, és masszázsolaj, ezek elengedhetetlenek és lehetőség szerint hangulatvilágítás, halk, lágy zene. Van azonban pár olyan kiegészítő, am nem szükségszerű, de jelentősen megdobhatják az élményt.

Hogyan készítsük fel magunkat az erotikus masszázs élményére

Az erotikus masszázs esetében a ráhangolódás nem igényel költséges előkészületeket, sokkal inkább mentális és lelki jellegű, ami pedig a külső megjelenésre vonatkozik, csak pár alapvető apróság.

erotikus masszázsAkármelyik szerepből éljük át az erotikus masszázs élményét fontos, hogy testünket felkészítsük az eseményre. Fontos, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, elégedettek legyünk megjelenésünkkel, ez akkor is nagyon fontos, ha a masszázst egy számunkra idegen masszőrtől kapjuk. Ha elégedettek vagyunk megjelenésünkkel könnyebben levetkőzzük gátlásainkat, és könnyebben át adjuk magunkat az élménynek. Az ápolt megjelenést megdobhatjuk illatokkal, de ezekkel nagyon finoman kell bánni. Nők esetében apróságnak tűnhet, de mégis nagyon fontos a köröm megfelelő mérete, ez azért hangsúlyos, mert masszázs közben a túl nagy, vagy hegyes körmökkel megsérthetjük partnerünket. A fizikális rákészüléssel lelkileg is ráhangolódunk az eseményre, nagyon fontos, hogy ne legyünk feszültek, hogy el tudjunk rugaszkodni a mindennapi gondoktól, nehézségektől. Ha ez nem megy, túl stresszesek, feszültek vagyunk nem lesz önfeledt az élmény. Az erotikus masszázs így nem csak testi, de lelki felkészülést, ráhangolódást is igényel.

Erotikus masszázs és szexi fehérnemű?

Az erotikus hangulatot fokozhatjuk szép, szexi fehérneművel. De itt is mértékletességet kell tanúsítani, a túl konkrét nem olyan rejtelmes, nem a legmegfelelőbb az erotikus masszázs élményéhez.

Az erotikus masszázs módszerével akkor is kapunk, ha éppen adunk. Fontos, hogy mindkét szerepet átéljük, megtapasztaljuk. Így beszélhetünk külön lingam-, és joni masszázsról. Habár az erotikus masszázs technikáját nem kell külön tanulni, azért ahhoz, hogy szakavatottabbak legyünk kell gyakorlás; fontos, hogy megtanuljuk tudatosan kezelni vágyainkat.