Apró trükkök a lingam masszázs során

lingam masszázsA lingam masszázs során a nő kényezteti erotikus masszázzsal férfi partnerét. Sokan csak úgy azonosítják be a lingam masszázst, mint a férfi nemi szervének izgatását némi masszázs körítéssel. Ez hibás elgondolás, a lingam masszázs ennél sokkal több. A lingam masszázs lényege a minél fokozatosabban, minél intenzívebb vágy ébresztése a férfiban, ez nem csupán erotikus izgatás, annál sokkal több. A lingam masszázs, akárcsak az erotikus masszázs általában jó a kapónak is és az adónak is, mindkét szerep megtapasztalása nagyon fontos, mid párkapcsolatunk elmélyítéséhez, mind önmagunk megismeréséhez.

A lingam masszázs módszere

A lingam masszázst érdemes hasonlóan kezdeni, mint egy sima masszírozást. Először mind a masszőrnek, mint a masszírozást kapónak rá kell hangolódnia az eseményre, el kell lazulni. Így kezdetben a nem érzékeny területek kerülnek masszírozásra. A lingam masszázs folyamatát a talpak masszírozásával érdemes kezdeni és fokozatosan haladni felfelé a lábakon egészen a combig. A comb masszírozása után még mindig nem ajánlott a lényegre térni, masszírozzuk át a hátat, a vállakat és fokozatosan haladjunk lefelé. A nemi szerv és környékének masszírozását hagyjuk a legvégére. A mozdulatokkal szabadon kísérletezhetünk, sőt az a jó, ha kísérletezünk, fel kell fedeznünk önmagunkat és partnerünket is. Viszont a masszírozott testrészek sorrendjén nem szabad változtatni. A lingam masszázs fokozatosságát ugyanis az adja, hogy a kevésbé érzékeny területek felől fokozatosan haladunk az egyre érzékenyebbek felé. Később, ha már nagyobb tapasztalatunk lesz a lingam masszázst illetően, illetve jobban elmerülünk a masszírozás világában rá fogunk döbbeni, hogy az egész test lehet egy nagy erogén zóna. A testünkön rengeteg pont van szétszórtan, aminek érintése izgató hatású, csak fel kell fedezni ezeket a pontokat.

A lingam masszázs élményének fokozása

A lingam masszázs élményét sok aprósággal lehet fokozni, itt igazán nem kell különleges dolgokra gondolni, ezek csak apróságok, de nagyban megfűszerezhetik az élményt.

lingam masszázsIlyen apróság önmagunk felkészítése, kicicomázása. Legyünk jól ápoltak, tiszták, kellemes illatúak. Vannak illatok, melyek vágykeltő, vágyfokozó hatásúak, ha tudjuk, összpontosítsunk egy ilyen illatra, mind a testápolónk, mind a gyertyák és a masszázsolaj területén. Azt véletlenül se csináljuk, hogy a különböző kiegészítő különböző illatvilágúak legyenek, ez nagyon kellemetlen összhatást kelt. A lingam masszázs mindenképpen egy csodálatos utazás lesz férfi partnerünknek, tegyük ezt még izgalmasabbá, és ne csak az érintésre, hanem a látványra is adjunk. Viseljünk izgató fehérneműt, de vigyázzunk ne legyünk túl konkrétak, a kevesebb több. Sokkal izgatóbb hatású egy sejtelmes fehérnemű. Olyan apróságokkal is kedvezhetünk partnerünknek, mint például hogy hogyan tűzzük fel, vagy éppen nem tűzzük fel a hajunkat. Mindenkinek máshogy tetszik, járjunk a kedvében.

Mi a legfontosabb a lingam masszázs terén?

Nagyon fontos, hogy a lingam masszázs csak akkor lehet teljes élmény, ha alá tudjuk magunkat rendelni ennek a szerepnek, ha fáradtak vagyunk, vagy csak egyszerűen nincs hozzá kedvünk ne kezdjünk bele. Ha nem tudjuk átadni magunkat teljesen a masszírozás élményének, az érződni fog mozdulatainkon és azt partnerünk is érezni fogja, így ő sem tud majd ugyanúgy ellazulni.

A lingam masszázs párja a joni masszázs, ebben az esetben a nő kapja a kényeztető masszázst, fontos, hogy mindkét technika alkalmazásra kerüljön, fontos, az egyensúly a párkapcsolatokba.