Erotikus masszázs más megvilágításban

Az erotikus masszázs olyan módja a nemi örömszerzésnek, mellyel szexuális életünket magasabb szintre tudjuk emelni. Az erotikus masszázs minden párkapcsolatnak jót tenne. A masszázs lényege a minél lassabb, minél fokozatosabban kibontakozó, majd minél intenzívebb vágy gerjesztése. A masszázsnak nem lényege az orgazmus elérése, a pároknak meg kell tanulniuk, hogy az erotikus masszázs módszere nem az aktusról szól, nem szabad, hogy arról szóljon. Az erotikus masszázs során a felek másként vannak együtt, más szintű ez a fajta együttlét. Az erotikus masszázs nagyon jó módszer arra, hogy felfedezzük saját magunk rejtett szexuális énjét, szexuális vágyainkat, és, hogy megismerjük partnerünk vágyait, igényeit. Ez az érzéki kitárulkozás elmélyíti a két fél közötti kapcsolatot, elmélyíti a bizalmi viszonyt.

Erotikus masszázs és a szex

erotikus masszázsA szexuális zavarok gyakoriak, sokkal többen küzdenek valamilyen nehézséggel, mint gondolnánk. Ezek a problémák nem mindig nyilvánulnak meg közvetlenül, és jelenlétük sem állandó. Szexuális életünkre, ha akarjuk, ha nem hatással vannak az életünk más területein megélt események, történések. Amikor valaki stresszes időszakát éli meg életének, így a stressz, a nyomás tartósabban ül a vállán annak könnyen lehetnek olyan következményei, amik a hálószobában nyilvánulnak meg. Ilyenkor először is tudatban kell valahogy elhatárolnunk a dolgokat, a mindennapi nyomást ki kell zárnunk, és egy külön szigetet kell teremtenünk. Az erotikus masszázs erre tökéletes lehetőséget biztosít. A depresszív, stresszes időszak a férfiaknál gyakran merevedési zavarként jelenik meg a szexuális életre levetítve. Ilyenkor nem szabad pánikolni, az a legrosszabb, a mit tehetünk. Az erotikus masszázs módszerével mind a stressz következtében kialakult merevedési zavarokon, mind pedig az egyéb okok miatt kialakult merevedési problémákon lehet segíteni. A módszer rendszeres gyakorlásával fokozatosan lehet feloldani a problémát, csak nem szabad nagyon direktnek lenni, ha rágörcsölünk egy problémára sokkal nagyobbá növi ki magát, mint amekkora eredetileg volt.

Szexuális zavarok és az erotikus masszázs?

A női és férfi szexuális zavarok más jellegűek, más szerepeket játszik a két nem, így szorongásaik is sokszor más eredetűek. A szexuális térben nemtől függetlenül mindenkiben erőteljesebb a megfelelési vágy, kényszer. Jót és jobbat akarunk partnerünknek, ezek a sokszor rejtetten meghúzódó nemi szorongások akkor tornyosulnak fel igazán, amikor kapcsolatunk egyéb területén adódik nehézség. Az egyéb problémák és a szexuális lét összefonódik minden kapcsolatban, de a szexuális köteléken erősíthetünk a minél mélyebb intim megtárulkozással, az erotikus masszázs módszere ehhez tökéletes eszköz. A kölcsönösség jegyében kell megélnünk ezeket az eseményeket, így az erotikus masszázsnak két fajtája van, a lingam-, és az eszo masszázs. A lingam masszázsnál a nő, az eszonál a férfi masszíroz, így mindkét fél, mindkét szerepet megélheti. Nagyon fonots, hogy egyensúlyban legyenek az adok-kapok szerepek, harmónia kell, hogy legyen a két fél között.

Kinek segít az erotikus masszázs?

erotikus masszázsAz erotikus masszázs azoknak is segíthet, akiknek pont gátlásaik miatt nincs kapcsolatuk. Sokan annyi szorongással küzdenek, hogy ezek a gátlások felemésztik őket. Egy igényes, profi masszőrökkel dolgozó szalonban, ugyan fizetni kell az élményért, de az ember átélheti az erotikus masszázs élményét, és fedezhet fel magáról új dolgokat, oldhat gátlásain. Ahhoz, hogy a mindennapokban helyt tudjunk állni, kell, hogy a szexuális életünk is helyen legyen, ha valakinek nincs tartós kapcsolata, az még nem jelenti azt, hogy nincs igénye az erotikára. Szerencsére ma már nem tabu hódolni az erotikus masszázs élvezetének.