A lingam masszázs és a testrészek

A lingam masszázs lényege

lingam masszázsA lingam masszázs lényegében nem más, mint erotikus masszírozási technika, a masszírozás során az egész testet érintjük, a nő kényezteti partnerét. A lingam masszázs ugyanúgy, mint bármelyik másik masszírozási technika bevezető, ráhangoló mozdulatokkal kezdődik, ezek lényege, hogy a masszírozott ellazuljon, megteremtődjön az alaphangulat. Az erotikus masszázs lényege a minél fokozatosabb, minél intenzívebb vágy keltése. A lingam masszázs fokozatosságát a masszírozott testrészek közötti sorrend adja meg. A legkevésbé érzékeny területektől fokozatosan kell haladni az érzékenyebb területek felé, így ezek sorrendjén nem szabad változtatni. A mozdulatok jellegével viszont szabadon kísérletezhetünk, teljes mértékben fantáziánkra hagyatkozhatunk. De nagyon fontos, hogy kedvesünk minden porcikáját masszírozzuk át, testünk sűrűn van szőve erogén zónákkal fedezzük fel ezeket. A különböző testrészekhez vannak különböző masszírozási technikák, ezek létrejöttét csak az generálta, hogy minden testrészhez máshogy tudunk és máshogy jobb hozzáérni.

A testrészek masszírozása a lingam masszázs során

A lingam masszáz három különböző szerkezeti részre lehet bontható. Az első szerkezeti vázat a bevezető, ráhangolódó mozdulatok összessége adja. Ezeknél még nem a vágykeltésen, hanem a hangulat megteremtésen van a hangsúly. Ezekkel a mozdulatokkal járjuk át az egész testet úgy, hogy a fejtől induljunk lefelé egészen a lábujjakig, természetesen a nemi szerv kihagyásával. Bármilyen masszírozási mozdulatokat alkalmazhatunk, csak mozgassuk át partnerünk egész testét. Az arc masszírozását nagyon óvatos mozdulatokkal végezzünk, fektessünk külön hangsúlyt a halántékra, a harmadik szemre és a homlokra, mozdulataink legyenek lassúak, de határozottak, kerüljünk összhangba partnerünkkel. A szemeket hüvelykujjunkkal simogassuk, az arcizmokat pedig tenyerünk segítségével masszírozzuk. Arc átmasszírozása után masszírozzuk meg a nyakat is. A nyak masszírozásánál nagyon óvatosnak kell lennünk, a fejet fordítsuk bal irányba és a nyakat körkörös mozdulatokkal masszírozzuk meg. A nyaktól fokozatosan haladjunk le, természetesen végig masszírozó mozdulatokkal a vállhoz.

Az arc után a hát megmasszírozása következik, majd a lábak. A hát masszírozása során alaposan mozgassuk meg az izmokat, gyúrjuk át kedvesünket. A lábnál masszírozzuk meg a lábujjakat, a lábfejet, a vádlit, és a talpat is. A talp masszírozásánál azonban legyünk nagyon óvatosak, hiszen rengeteg érzékyen pont van, ha rosszat, rosszul nyomunk sok kellemetlenséget okozhatunk. Miután átjártuk az egész testet a bemelegítő mozdulatokkal, jöhet a második szerkezeti lépés, maga a konkrét lingam masszázs.

A lingam masszázs mozdulatai

lingam masszázsA lingam masszázs erotikával fűtött mozdulatait viszont a lábfejtől kell indítani. Fontos, hogy a jobb és a bal oldal ugyanolyan masszírozásban részesüljön, nyilván nem egyszerre. Itt már fontos, hogy mozdulataink erotikával fűtöttek legyenek minden testrésznél. A két kezünket összhangban használjuk. A lábfejtől indulva masszírozzuk végig partnerünk lábát, egészen a fenékig, az egyik majd a másik lábat is. Ismételjük meg a masszírozás mozdulatait többször is. A lábak utána hát következzen, értelemszerűen a lingam masszázs ezen szakaszában nem kell akkor figyelmet szentelni a kevésbé érzékeny területeknek, mint a bevezető mozdulatoknál. A hát masszírozása után forduljon meg partnerünk és ismét induljunk a lábaktól felfelé. Mozdulataink legyenek sejtelmesek. A lábak után a mellkas és a has következzen, csak most bátran menjünk lentebb és kezdjük el a nemi szervek környékét, majd a nemi szerveket masszírozni. Habár az erotikus masszázsnak nem az orgazmus elérése a célja, a vége a legtöbb esetben ez. Az aktus után cirógassuk, simogassuk még egy kicsit partnerünket, ez a levezető, a harmadik szerkezete a lingam masszázs folyamatának.