Mennyi ideig tartson az erotikus masszázs

Erotikus masszázs – Mindig a legjobbaktól!

Az erotikus masszázs kapcsán már sok mindenről volt szó, olvashattunk már a masszázs során alkalmazott mozdulatokról, az erotikus masszázs típusairól, a masszázs kellékeiről és apró trükkökről, amikkel még csodálatosabbá tehetjük a masszázs élményét. De még sosem esett említés arról, hogy az erotikus masszázs mennyi ideig tartson. Ez első olvasatra talán furcsának tűnik, hiszen egy nehezen megfogható terület, és igencsak egyéni, de mégis van egy nagyjából időkeret, ami optimálisnak mondható. Ha nagyon kevés ideig tart az erotikus masszázs az nem jó, de, ha túl hosszan elhúzzuk az sem előnyös.

Erotikus masszázs profi masszőzökkel

erotikus masszázsAz erotikus masszázs időtényezője teljesen más, ha egy profi masszőrtől, masszőztől kapjuk a masszírozást vagy pedig kedvesünktől. A profiktól nyilvánvalóan bérezés fejében részesülünk a kényeztetésben, aminek korrekt bérezése kell, hogy legyen. Általában a masszázs ára alapvetően attól függ, hogy milyen típusú masszázsban akarunk részesülni, és a különböző típusokon belül pedig az idővel arányosan változik a fizetendő összeg. A masszázs fajtájától függetlenül igaz az, hogy harminc percnél rövidebb masszázs nincs, egyszerűen nem lenne értelme, hiszen ennyi idő alatt még csak ellazulni sem lehet. Így a harminc perces masszázsok a legrövidebbek és ezek is inkább csak gyors jellegű frissítő masszázsok, esetleg talpmasszázs. Egy óra legalább kell ahhoz, hogy az ember el tudjon lazulni és a masszőr minden átmozgatni kívánt testrészen végig tudjon alaposan menni. A masszázs akár három óra hosszas is lehet, különösen igaz ez akkor, ha az erotikus masszázs kényeztetését választjuk. Az erotikus masszázs esetében a masszőr ugyanúgy elvégzi a bevezető, ellazító mozdulatokat és ezek után jön az erotikával fűtött masszírozás, ez is minél lassabban, minél fokozatosabban adagolódik annál jobb, így az igazán jó élmény érdekében szükség van az elegendő időre. Az ár masszőrönként változik, minél felkapottabb, jobb masszőr valaki annál többe fog kerülni a masszázs.

Erotikus masszázs otthon

erotikus masszázsHa „amatőrként” otthon végezzük az erotikus masszázs gyakorlatát az időhatárok elmosódnak, a rituálé addig tart amíg jónak érezzük. Arra kell csupán figyelnünk, hogy ne vállon monotonná a folyamat, ne akadjunk le sokáig ugyanannál a mozdulatnál, mert beállhat a folyamat. A mozdulatok legyenek energikusak, dinamikusak, de ne legyenek sietősek. Továbbá nagyon fontos, hogy az erotikus masszázs fejezetei meglegyenek. Legyen meg külön a bevezetés, amiben a masszőr a masszírozás mozdulataira a masszírozott fél pedig az érintésre hangolódik rá. Ez elengedhetetlen nyitánya az erotikus masszázsnak. A bevezetés után, jön maga az erotikus masszázs, de ez is fokozatosan mélyül el az erotikában, minél fokozatosabb, annál tovább lehet húzni és így annál nagyobb élményt ad. Mint mindenben itt is meg kell lennie a levezetésnek, ha ez kimarad a masszázs félbehagyottnak fog tűnni.

Ha bármilyen kérdésünk van neten egyre több információt olvashatunk az erotikus masszázzsal kapcsolatban, de a legegyszerűbb módszer, hogy választ kapjunk a kérdésekre, ha felkeresünk egy profi masszőzt és átéljük az erotikus masszázs élményét. Ezek után már tudjuk, mit kell adni, és mit szeretnénk átélni. Ha gondoljuk párban is meglátogathatjuk a masszőrt, masszőzt, így az erotikus masszázs élménye már az elejétől közös lesz.