A lingam masszázs pozitív hatásai

Kényeztető Lingam masszázs Masszőreinktől!

A lingam masszázs az erotikus masszázs egyik típusa, a lingam során a nő kényezteti férfi partnerét. Hosszú lenne felsorolni miért fontos, hogy egy párkapcsolaton belül az ilyen jellegű szexuális élményeknek teret adjunk, az erotikus masszázs élményével csak nyerhetünk.  Gyakori útvesztőt jelent a párkapcsolatoknak a megszokottság, monotonitás érzése, az erotikus masszázzsal új területeket fedezhetünk fel mind társunkban, mind magunkban és így kapcsolatunkban is. A masszázs módszere, az érintés gyakorlása elmélyíti a felek között fennálló köteléket, fontos, hogy az erotikus masszázs mindkét típusát gyakoroljuk, fontos, hogy kölcsönösség legyen a kapcsolaton belül.

Ahogy már korábban tisztáztuk a lingam masszázs során a férfi kapja a kényeztetést, ennek párja a yoni masszázs, értelemszerűen ebben az esetben a férfi masszíroz. A két nem teljesen eltérően van beprogramozva, így más dolgok jelentik számukra a nehézségeket is. A nőknek meg kell tanulniuk megnyílni, gátlásaikat levetkőzni, a férfiaknak pedig a teljesítés kényszerérzete miatt kialakult komplexusaikat kell levetkőzniük, mindkét félnek meg kell tanulnia irányítani és irányítva lenni.

Mire figyeljünk a lingam masszázs során

lingam masszázsAhhoz, hogy a masszázs jól sikerüljön mind a masszírozónak, mind a masszírozottnak rá kell tudnia hangolódni az élményre, ez egy nehezen megfogható tényező, de nem szabad figyelmen kívül hagyni. Ha valaki súlyosabb lelki problémákkal küzd, sokszor nem önmaga ként viselkedik, ez a szexuális életben is fennáll, nem szabad, hogy a ligam masszázs módszerét búfelejtőként alkalmazzuk, igaz az sem jó, ha nagyon bezárunk. De, ha nincs meg a kiegyensúlyozott kapcsolat a két fél között az könnyen rányomhatja bélyegét a lingam masszázsra is, a masszázsnak nem az örömszerzés a lényege, hanem egy erotikus felfedezés aminek, ha nem tudjuk teljes valónkkal átadni magunkat nincs értelme.

A lingam masszázs testre gyakorolt hatásai

A lingam masszázs túlmegy azon, hogy a nemi szerv masszírozásáról van szó és ezzel nagyon sok szexuális zavart old fel, az egész testre pozitív hatással van gyakorlása. A lingam masszázs azon belül a prosztata masszírozása tökéletes módszer a korai magömlés kezelésére, a probléma enyhítésére. A lingam masszázs segítségével csökkenhetőek a merevedési zavarok is. Ezek mellett a lingam masszázs bír ugyanazokkal a pozitív hatásokkal, amikkel általában a masszázsok bírnak.

lingam masszázsAz érintés alapvető fontosságú kapcsolatainkban, megmelengeti lelkünket. Ez mellett a tudatos erősebb nyomás frissíti vérkeringésünk, a masszázs a természetgyógyászat egyik alapeszköze. Az egészséges vérkeringéssel – amit akár a lingam masszázs is fokozhat, mivel a masszázs nem csak a nemi szerv masszírozására korlátozódik, hanem az egész testet körbejárja – a testrészek több vérhez és oxigénhez jutnak, a hajszálerek működése belendül, ezek végtermékeként a káros anyagok is gyorsabban ürülnek ki szervezetünkből.

Ha tudjuk hogy a masszázst hogyan kell alkalmazni bármire képesek vagyunk segítségével. A masszázs tökéletes technika a fájdalom csillapítására, a lingam masszázs során csak a mozdulatok sorrendje van megadva, be kell tartani a bevezető részt, a fő részt, ami maga a lingam masszírozása és a levezetést. A bevezető stádiumba olyan masszírozási mozdulatokat építünk be amilyeneket csak akarunk. A masszázs különösen jótékony hatással van a bőrre, frissíti azt és lassítja öregedésének folyamatát. A lingam masszázs teljes mértékben egyénre szabott, technikáját bármilyen más masszázs mozdulatokkal kombinálhatjuk.