Erotikus masszázs – Honnan merítsünk a tudást?

Az erotikus masszázs

Az erotikus masszázs gyakorlata minden párkapcsolatnak jót tesz, legyen szó régi vagy éppen kialakuló kapcsolatról. Az erotikus masszázs kapcsán társunkat és magunkat is jobban megismerhetjük, olyan dolgokat fedezhetünk fel segítségével, amelyekre másként nem lenne lehetőségünk. Az erotikus masszázs lényege a minél jobban elhúzott érzéki izgatás, a masszázs során nem az orgazmus elérése a cél, hanem a vágyak, ösztönök felkeltése. Az erotikus masszázs ilyen téren tantrikus jellegű, nagyon sok momentum alapján innen vezethető le, de mégis más. Az erotikus masszázs fontos, hogy kölcsönös legyen, mindkét fél kapjon és adjon is. Amikor a nő masszírozza férfi partnerét azt lingam masszázsnak hívjuk, fordított esetben pedig amikor a nő kapja a masszázst az az eszo masszázs. A legjobb, ha ezt az élményt kedvesünktől kapva éljük át, de ha úgy alakul ma már nagyon sok, nagyon igényes szalon van, ahol megvásárolhatjuk az erotikus masszázs élményét szolgáltatásként.

Erotikus masszázs honnan szerezhetünk információkat

erotikus masszázsAz erotikus masszázs során legnagyobb részben ösztöneinkre kell hagyatkoznunk, nem kell betanulni szigorú mozdulatokat, fogásokat, a legjobb, ha szabadon áramoltatjuk érzékeinket és hagyjuk, hogy azok magukkal sodorjanak. Azonban, ha kicsit bátortalanul állunk az élmény előtt nagyon sok segítséget is kaphatunk. Nagyon sok könyv tárgyalja igen részletesen az erotikus masszázs gyakorlatát, ezek hasznosak és jó tanácsokat, leírásokat tartalmaznak. A mai világban azonban a legnagyobb prioritást élvező információs forrás az internet. Neten keresztül is nagyon sok és hasznos infót tudunk begyűjteni sokkal gyorsabban, kényelmesebben és ingyen. A kapott információkat nyilvánvalóan érdemes megszűrni, de nagyon sok igényes és korrekt honlap van, ahol nem kell tartanunk attól, hogy vajon jó helyen járunk-e.

Ha úgy érezzük, információt szerezhetünk úgy is, ha befizetjük magunkat egy erotikus masszázsra. Ugyanaz a rizikó tényező azonban itt is fennáll, mint a net esetében, szerencse kérdése, hogy milyen masszőrt fogunk ki. Sajnos nagyon sokan nem a „megfelelő” szolgáltatást nyújtják, néhány vendég ezt bánja, mások pont ezért mennek. Esetünkben, ha a tapasztalás a cél nyilvánvalóan jobb, ha az erotikus masszázs az marad erotikus masszázs.

De mégis leginkább a saját tapasztalataink által leszünk többek, ezért a legjobb az, ha bátran el kezdünk kísérletezni és majd minden alkalommal profibbakká válunk. Azt a kevés alapot, amit az erotikus masszázs gyakorlata megkövetel könnyedén és gyorsan elsajátíthatjuk a fentebb említett forrásokból.

Erotikus masszázs kezdőknek

erotikus masszázs budapestAz erotikus masszázs folyamatát mindenki kezdőként éli át elsőként, ez így természetes, csak az a fontos, hogy merjünk kísérletezni és merjük felfedezni ezt a különleges élményt. A masszázs kötetlen, szabadon kísérletezhetünk, az a fontos, hogy partnerünk reakcióit figyeljük. Hiszen az elsődleges cél az, hogy neki kedvezzünk. Figyeljük minden reakcióját, így felfedezhetjük a legérzékenyebb pontjait. Az erotikus masszázs során a mozdulatokat szabadon variálhatjuk, egyetlen egy dolog van, amire szigorúan oda kell figyelni. Ez nem más, mint a mozdulatok sorrendje. Mint már fentebb tárgyaltuk az erotikus masszázs lényege a minél lassabb és fokozatosabb izgatás. A fokozatosság titka a mozdulatok sorrendjében rejtőzik, ha ezt felcseréljük, vagy picit is figyelmen kívül hagyjuk felborul a masszázs alapvonala. Mindig egy ráhangoló masszázzsal kell kezdeni, ami a bevezetés, majd fokozatosan kell az erotikus masszázs során a kevésbé érzékeny testrészektől a minél intimebb részek felé haladni, és a legvégére, mint kibontakozást kell hagyni a nemi szerveket.