A gyógyító lingam masszázs

A lingam masszázs az erotikus masszázs egyik típusa, ebben az esetben a nő kényezteti férfi partnerét. A lingam masszázs lényege a minél lassabban. fokozatosabban kibontakozó vágyak felkeltése, a minél izgatottabb állapot elérése, de nem az orgazmus a cél. Amint forróbbá válik a helyzet a masszázs során pihenni kell kicsit, ez nem megállást jelent, hanem a kevésbé intim és izgató területek masszírozását. A masszázsnak folyamatosnak kell lennie. A lingam masszázsnak és általában az erotikus masszázsnak az mellett, hogy egy igazán különleges utazás az erotika világába nagyon sok pozitív hatása van.

A lingam masszázs pozitív hatásai

lingam masszázs budapestA lingam masszázs tökéletes eszköz arra, hogy csökkentsük a korai magömlés problémáját, mivel a masszázs során a masszírozott ejakulációját többször is megakadályozzuk. Ez egy olyan technika, ami nem direkt módon, de segít, még csak véletlenül se csináljuk azt, hogy a masszázs előterébe a korai magömlés problémáját helyezzük, ezzel minden értékét vesztené és partnerünket is csak teljesen feleslegesen frusztrálnánk. A szexuális élet zavarait nagyon óvatosan és körültekintően kell kezelni. A lingam masszázs jó eszköz erre, de csak addig, amíg nem a „kezelést” tűzzük ki célul. Nyilvánvaló, hogy az aktuális probléma, nehézség partnerünket is bántja, ezért felesleges durva hozzáállással fokozni a gondokat, sokkal hamarabb lendülhetünk át a problémán, ha kedvesen és megértően viszonyulunk a másikhoz, ez sokkal eredményesebb is lesz, a szexuális élet talán az egyetlen olyan színtere életünknek, ahol a viszonyok teljesen kiegyenlítettek, nincs alá-, és felé rendeltség, sosem hibáztatható csak az egyik fél. Az erotikus masszázs nem csak a férfiak szexuális zavaraira lehet jó megoldás. A nők szexuális zavarai más jellegűek, de ez a módszer azokon is segíthet, a nők körében gyakoribb probléma az, hogy nem merik kinyilvánítani vágyaikat, szoronganak, meg kell tanulniuk ezen túllendülni.

Lingam masszázs és a prosztata masszírozása

lingam maszsázsA prosztata igen érzékeny, sokak szerint semmi sem hasonlítható a prosztata masszírozása által átélt örömökhöz, a lingam masszázs gyakorlatába a prosztata masszírozása beilleszthető. A prosztata megnagyobbodása, gyulladása nagyon kellemetlen probléma, főleg az ötven év feletti férfiaknál gyakori. A probléma kialakulásának okai még nem teljesen tisztázottak, de mindenképpen közre játszik a korral járó hormonális változás, a prosztata a korral haladva nő, de ez még önmagában nem okoz zavarokat, a panaszok a túlzott megnagyobbodással következnek be, ugyanis ekkor már összenyomódik a húgycső, és ez vizelési zavart eredményez. A lingam masszázs során alkalmazott prosztata masszázs nem csak az élvezeteket fokozza, de jót is tesz a prosztatának, ha masszírozva van. Nagyon fontos, hoyg ezt az elemet csak akkor vonjuk be, ha mindkét fél kész rá.

A lingam masszázs gyakorlata másként

A lingam masszázs folyamatába beépített prosztata masszázst mindenképpen a masszázs végére kell hagyni, hiszen egy különösen érzékeny pontról van szó, és fontos, hogy a fokozatosság megmaradjon. A prosztata masszírozásával az ejakuláció gyorsítható, de meg is állítható, van egy pont, az ondóvezeték külső szakasza, aminek megfelelő mértékű megnyomásával az orgazmus visszatartható. A ritmikus nyomkodása viszont nagyon izgató. Kísérletezzük ki, hogyan jó kedvesünknek és hogyan jó nekünk, a lingam masszázs egymás kölcsönös felfedezéséről szól, egymás generálásáról, a szexuális energiák áramoltatásáról.