Lingam masszázs négy kézzel

A lingam masszázs

erotikus masszázs - lingam masszázsA lingam masszázs az erotikus masszázs egyik fajtája. A masszázs során a nő kényezteti a férfit erotikus masszőr mozdulatokkal. A masszázs során nem az orgazmus elérése a cél, hanem a minél lassabban elért minél magasabb fokú izgalmi állapot gerjesztése. Ez a masszázs jóval több, mint egy erotikus játék, a lingam masszázs segítségével sok gátlás, betegség oldható. A masszázs folyamatába be lehet illeszteni a prosztata masszázst, illetve a masszázs tökéletes módszer a korai magömlés mérséklésére is. Ezen felül még mindig nagyon sok pozitív hatása van a lingam masszázsnak és az eszo masszázsnak is, amikor is a nő részesül hasonló jellegű kényeztetésben. A párok bizalmi kapcsolata elmélyül, jobban megismerik egymást és partnerüket is.

 A lingam masszázs gyakorlata

A lingam masszázs gyakorlata egy külön világba utaztatja el a párokat, éppen ezért mindenképpen fontos, hogy a masszázshoz nyugodt környezetet varázsoljunk, zárjuk ki a hétköznapok zaját. Ez fontos ahhoz, hogy minél jobban egymásra tudjunk hangolódni, a lingam masszázs a két fél párbeszéde, az egyik kérdez, a másik válaszol. A masszírozó félnek nagyon figyelnie kell partnere reakcióit, tudnia, éreznie kell mi, mennyire izgató, és a mozdulatokon keresztül neki kell koordinálnia a folyamatot. Nagyon fontos, hogy ne hagyjuk rögtön az első ejakulációt beteljesülni, amint érezzük, hogy partnerünk orgazmus közeli állapotba kerül változtassunk a mozdulatokon, ezt háromszor-négyszer is megismételhetjük. Nagyon fontos, hogy a lingam masszázs során a mozdulatok jellegével szabadon kísérletezhetünk, teljes mértékben hagyatkozhatunk fantáziánkra, ám a mozdulatok sorrendjén nem szabad változtatni. A mozdulatok sorrendjének felépítése a kevésbé érzékeny területektől fokozatosan halad a minél érzékenyebb területek felé, ha ezen változtatunk, megborítjuk a fokozatosságot, és ezzel magát a lingam masszázs lényegét.

Lingam masszázs négy kézzel

erotikus masszázs - lingam masszázsA lingam masszázs élménye alapvetően két személyhez kötődik, egy masszírozóhoz és egy masszírozotthoz. De ezt a felállást lehet bővíteni, egy masszírozott és két masszírozó. Ahhoz, hogy a lingam masszírozás élményét két személyről háromra bővítsük teljes egyetértés kell mindkét fél részéről. Ha bárkinek is, kicsit is zavaró a harmadik fél jelenléte, nem szabad erőltetni a dolgot. A három személyes lingam masszázs élményének mozdulatai ugyanazok, az alapelvek is ugyanazok, lényegében semmi sem változik, csak a plusz két kéz fokozza az élményt. Fontos, hogy a két masszírozó összhangban legyen, így tudnak a mozdulataik is összhangban lenni, ha a négy két nem párhuzamos mozdul, túl sok inger túl sok irányból fogja egyszerre érni a masszírozottat és fenn áll a veszélye, hogy egyszerűen elveszik az ingerekben. Az  a legjobb ha lingam masszázs masszőrjei lényegében két félre osztják a masszírozott testet és egyikük a jobb, más fél a bal oldalt fogja közre és egymás tükörképeként haladnak. Így kétszeresére fokozódik a lingam masszázs által nyújtott élmény.

A négy kezes lingam masszázs otthon, saját köreinkben is alkalmazható, csak nagyon meg kell gondolni, hogy kit választunk harmadik félnek. A négy kezes lingam típusú masszázst szalonokban is igényelhetjük. A négy kezes lingam masszázs élményéért körülbelül dupla árat is kell fizetni. Az is megoldható, hogy harmadik félnek egy profi masszőrt kérünk fel, így szakavatott bevezetést kapunk a lingam masszázs négy kezes világába. Mielőtt rátérnénk a négy kezes lingam masszázs alkalmazására mindenképpen próbáljuk ki a sima két kezest, hogy ne legyen túl sok minden egyszerre új.