Erotikus masszázs és az intim pillanatok

Erotikus masszázs élménye

erotikus masszázs és intim pillanatokAz erotikus masszázs élménye már önmagában egy intim pillanatot testesít meg. Az intim hangulat van, hogy magától teremtődik, és van, hogy nekünk kell megteremtenünk. Ha kapcsolatunkban már nem teremtődnek maguktól az intim pillanatok, akkor neki kell feküdnünk és kreálnunk kell. Az intimitás a párkapcsolatok nélkülözhetetlen eleme. Az intim pillanatokkal elmélyül az egymás iránt érzett bizalom, elmélyül a kapcsolat, jobban át tudjuk magunkat adni az érzésnek. Ha ezek a pillanatok elvesznek el fogunk távolodni egymástól, szakadék fog ékelődni a partnerek közé. Egy kapcsolatban – úgy gondolom- nem az a baj, ha nehézségek adódnak, hanem az, ha nem tudjuk ezeket közös erővel és összefogással megoldani. Az erotikus masszázs tökéletes eszköz arra, hogy hidat építsünk a szakadék fölé. Az erotikus masszázs alkalmazásával jobban megismerjük mind magunkat, mind partnerünket, egy több éve tartó kapcsolatban is mindig fedezhetünk fel valami újat, hiszen folyamatosan változunk. Kell, hogy időt szakítsunk, hogy lehetőséget teremtsünk az intim együttlétekre.

Erotikus masszázs és intimitás

Nagyon sokan az intimitás szó hallatán rögtön csak a meztelenségre és az erotikával fűtött pillanatokra asszociálnak, az erotikus masszázs és az intimitás azonban ennél több. Az igazi intim pillanatok a kiteljesedés után jönnek, amikor már nem a vágy és az ösztönök dolgoznak bennünk, megtörtént az együttlét, az orgazmus, vágyaink kibontakoztak és már csak ketten vagyunk. Az ilyen igazán belsőséges intimitás ránk köszönhet egy együttlét vagy egy erotikus masszázs után is. Az erotikus masszázs a vágyak iskolája, minél tovább tudjuk fokozni vágyainkat annál, nagyobb élményt kapunk, minél tovább tudjuk nyújtani az erotikus masszázs élményét, annál többet fogunk magunkról és partnerünkről megtudni. A tudás nem csak annyiban fog kimerülni, hogy felfedezzük érzékeny pontjainkat, hanem felfedezzük a bennünk szunnyadó ösztönlényt, megtapasztaljuk hogyan élünk meg egy ilyen helyzetet. Nagyon sokan korlátokat kreálunk magunknak, miután kialakultak a korlátok nagyon nehéz őket átlépni, a korlátok lehetnek kimondottan szexuális jellegűek, de egyéb önmagunkat leszabályozó korlátnak is van szexuális következménye. Sokan nem mernek megnyílni, nem mernek vágyni, kívánni, és nem mernek felfedezni. Az erotikus masszázs segítségével ezt fokozatosan tanulhatjuk meg, ahogy megnyílunk szexuálisan, úgy fog változni hozzáállásunk a mindennapokhoz is. Ahogy életünk szerves részévé engedjük válni az erotikus masszázs élményét úgy lesz egyre nagyobb igényünk az intimitás megteremtésére is.

Hogyan fokozzuk az erotikus masszázs intimitását

Milyen a jó erotikus masszázs?Az erotikus masszázs élményének gyakorlása nagy lépés, ezzel olyan kapukat nyitunk meg, amik más módszerekkel zárva maradnának. Ha elfogadtuk a testiséget, a testiség vágyát, akkor egy következő szint, újabb alternatívák nyílnak meg előttünk. Próbáljunk mindig újítani, mindig mélyebbre menni. Sokunknak furcsán hatnak a leírtak, nyilvánvalóan számukra ezek a szavak természetesen hangzanak, így igazán szerencsés helyzetben vannak, de higgyék el, ez nem mindenkinél van így.

Az intim hangulat megteremtésében sokat segíthetünk azzal, ha mindegyik érzékszervünknek ugyanazt próbáljuk kommunikálni. Számítanak a színek, a formák, az illatok. Az erotikus masszázs kellékeinek beszerzésekor ugyanazt a tényezőt tegyük előtérbe, a vágy felébresztését. Használjunk narancsos árnyalatokat, gyújtsunk gyertyát és, ha tudunk, táncoljunk. Nyissuk meg szexuális csakránkat, adjuk át magunkat az érzésnek. Az erotikus masszázs élményét színesíthetjük tánccal és bármi mással, amire úgy érezzük, szükségünk van.