Első erotikus masszázs élmény

Erotikus masszázs és a masszázstechnikák

erotikus masszázsAz erotikus masszázs élménye minden párnak javasolt. Jót tesz a párkapcsolatnak, segít abban, hogy jobban felfedezzük partnerünket és ezzel párhuzamosan saját magunkat is. Az érintés fontos része életünknek, ezt tudatosítani kellene és alkalmazni a mindennapokban. Az érintés bizonyítottan jó hatással van közérzetünkre és így fizikai állapotunkra is. A masszázs az érintés művészete, nagyon sok fajtája van, a különböző technikák különböző célokkal használhatók, így például az erotikus masszázs. Technikájában csak részlegesen tér el, alkalmaz ugyanolyan mozdulatokat, mint más masszázsok, de a mozdulatok alkalmazásának célja más. Tehát a különböző masszázstechnikák alapvetően céljukban különböznek.

Erotikus masszázs először

Az erotikus masszázs élményéhez sokan kíváncsiskodva, de félve viszonyulnak. A félelem többnyire az ismeretlensége miatt van. Nem kell félni. Olyan emberrel vagyunk, akit szeretünk, és aki viszont szeret minket, nincs olyan, hogy valamit elrontok. A legrosszabb esetben pusztán annyi történhet, hogy az erotikus masszázs heves együttlétbe csap át, és valljuk be, ez abszolút viselhető rizikó. Igazából, ha nagyon félve állunk ehhez a helyzethez, félelmeink leküzdéséhez tökéletes eszköz az, ha az erotikus masszázs technikáját először csak részben, előjátékként alkalmazzuk. Csak erre ne szokjunk rá, mert az erotikus masszázs lényege teljesen más, és nem jó, ha ez szokássá válik, mert így a masszázs elveszíti igazi lényegét.

Ha még ismeretlen számunkra ez a terület, mielőtt bármibe belevágnánk, először tájékozódjunk. Olvassunk utána, milyen kellékek kellenek. A lista nem lesz hosszú, elég egy tubus masszázs olaj és némi odaadás. Sok nagy jó írás közül válogathatunk a masszázs technikáját, a mozdulatokat tekintve is. A mozdulatok jellegével szabadon kísérletezhetünk, az erotikus masszázs során bármilyen mozdulatot alkalmazhatunk, annyi csupán a lényeg, hogy az partnerünknek jó legyen. Az alkalmazott mozdulatokat viszont nagyon fontos, hogy jó sorrendben csináljuk. Mindig a legkevésbé érzékeny területektől kell haladni fokozatosan az érzékenyebb területek felé. És a legérzékenyebbeket kell az erotikus masszázs végére hagyni.

erotikus masszázs budapestenHa úgy érezzük biztosabbnak, hogy nem rendelkezünk a kellő rálátással, ami persze nem létezik, az erotikus masszázs technikájához, akár a saját bőrünkön keresztül is tanulhatunk és elmehetünk egy profi masszőrhöz. Amint átéltük az erotikus masszázs élményét tudni fogjuk, mit kell nyújtani a másiknak. Ha a masszőrhöz szégyenlősök vagyunk, nézhetünk videókat, ezernyi módja van, hogy a számunkra szükséges információkat megszerezzük.

Az erotikus masszázs lényege

Az erotikus masszázs lényege a vágyak felkeltése, fokozása a lehető legtávolabbi pontig. Az erotikus masszázsnak nem lényege az orgazmus elérése, a kéj, a kéjérzet fokozásán van a hangsúly. Mielőtt az orgazmust elérnénk jó, ha több orgazmus közeli élményt is átélünk a beteljesülés nélkül. A masszőrnek és a masszírozottnak összhangban kell lennie, a masszőrnek figyelnie kell alanya minden reakcióját, mi az izgatóbb mozdulat és mi az érzékenyebb terület. Fel kell térképeznie a testet. Az erotikus masszázs így nem csak a nemi szervek ingerlését jelenti, hanem az egész test érzéki masszírozását. Érzékeny pontjaink egész testünkön vannak, ezeket kell felfedezni és felébreszteni, ehhez az erotikus masszázs a legtökéletesebb eszköz.